Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elliphantin (feat. MØ) kappaleesta One More?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

ELLIPHANT & MØ // Kuva: ELLIPHANT fACEBOOK

Kuka? Elliphant (feat. MØ): One More

Mitä? Ellinor Olovsdotter taiteilijanimeltään Elliphant on ruotsalainen laulaja ja räppäri. Nainen on työskennellyt mm. Skrillexin sekä Niki & The Doven kanssa ja hänen tyyliään on verrattu M.I.A:n tuotantoon. Elliphant julkaisi A Good Idea -debyyttialbuminsa vuonna 2013. Uusi sinkku One More pääsee tänään arvioitavaksi Rytmibarometriin. Biisissä fiittaa tanskalainen laulaja-lauluntekijä .

Kappale soi tällä viikolla myös Uuden musiikin iltavuoron Anne Lainnon Elliphant ja MØ suostuttelevat ottamaan vielä yhdet. Annen mukaan One More on täydellinen kappale tyttöjen illanviettoa varten, mihin ei tarvitse muuta kuin hyvän ystävän, juomaa joka pistää irvistämään ja kyydin keskustaan.

Hä? Kappaleen päätymisestä Anne Lainnon Viikon tehoksi saamme kiittää YleX Jälki-istunnon Jenspaa.

-Törmäsin biisiin netissä ja tajusin, että kukaan – ei edes Anne – ole vielä bongannut tätä kappaletta. Pidän itseäni Uuden musiikin ohjelmien "haamutuottajana", joka hyppää hätiin kun ote alkaa lipsua.

Toimelias nainen on tunnettu siitä, että hän omien tehtäviensä lisäksi usein hoitaa pyytämättä ja kysymättä muiden työt.