Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet David Guettan (feat. Sam Martin) kappaleesta Dangerous?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

David Guetta Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

Kuka? David Guetta (feat. Sam Martin): Dangerous

Mitä? Ranskalainen huippu-dj David Guetta julkaisee marraskuussa jo kuudennen studioalbuminsa Listen. Guetta on työstänyt levylle kappleita mm. Sian, Nicki Minajin ja John Legendin kanssa. Uusin julkaisu tulevalta albumilta on nimeltään Dangerous ja siinä lauluosuudet hoitaa Sam Martin. Sama mies lurittelee Guettan edellisellä sinkulla Lovers on the Sun.

Hä? Ainakin tämän Instagram-kuvan perusteella voisi päätellä, että David Guetta fanittaa 8-bittisen Nintendon legendaarista Duck Hunt -peliä.