Hyppää pääsisältöön

Jenni Kokanderin kaksoisrooli

näyttelijä Jenni Kokander
Jenni Kokander tähdittää uutta perhesarjaa, jossa kuvataan ruuhkavuosia erilaisissa perheissä. näyttelijä Jenni Kokander Kuva: Yle putous

TV1 lauantaisin 15. - 22.11., 13.12. - 20.12.2014 ja 3.1. - 24.1.2015 klo 18.15 - 18.45, uusinta maanantaisin klo 5.55 ja tiistaisin n. klo 23.40
Yle Areenassa 30 päivää

Kuinka sovittaa yhteen freelancerin ja äidin roolit? Tätä pohtii näyttelijä Jenni Kokander TV1:n uudessa realitysarjassa Kuka kutsui Kokanderin. Kevään ja kesän aikana kuvattu sarja kertoo Jennin vierailusta kahdeksaan lapsiperheeseen, joiden kulttuuritausta on erilainen.

Miten ruuhkavuosista selviää?

Jenni on kolmekymppinen näyttelijä, koomikko ja kahden lapsen äiti, jonka arki on viime vuodet ollut työn ja perhe-elämän yhteensovittamista eli aikamoista sekoilua ja hulinaa.

Kuka kutsui Kokanderin -sarjassa hän ottaa selvää, miten ruuhkavuosista lasten kanssa selvitään muissa perheissä ja muissa kulttuureissa.

Jennin omaan arkeen tuli tuplasti vauhtia, kun Ylen sarjan rinnalle rätkähti kutsu Putouksen uuteen miehitykseen.

Ohjelmasarja kertoo Jennin vierailusta kahdeksaan lapsiperheeseen, joiden kulttuuritausta on erilainen

Ennestään Jenni tunnetaan elokuvaroolistaan Sara Cantellin romanttisessa komediassa Ainoat oikeat. Elokuvien lisäksi hän on näytellyt pitkään Linnateatterissa Turussa.

Arkea ja juhlaa

Kuka kutsui Kokanderin -sarjassa mukana on perheitä läheltä ja kaukaa, kaukaisimmat Burmasta, Kiinasta ja Intiasta, mutta myös suomalais-venäläinen ja Italiasta Suomeen muuttanut perhe. Lisäksi vieraillaan afrikkalaisissa ja amerikkalaisissa juhlissa ja tunnelmissa.

Kokander kutsutaan perheisiin tutustumaan arkeen ja juhlaan. Hän osallistuu joka osassa perheelle tärkeiden juhlien valmisteluihin. Ennakkoluuloton Jenni nauttii kun saa tavata uusia ihmisiä, ja hän rakastaa juhlia. Mitä Jennillä on annettavaa perheille, ja mitä hän itse oppii?

Tervetuloa Jennin luo!

Ohjelmassa Jenni avaa ovet myös omaan kotiinsa. Hän kuvaa omaa arkeaan ohjelmaa varten ja pohdiskelee vierailuista mieleen jääviä asioita.

Nuorin lapsi Vilho on kaksivuotias ja esikoinen Saima seitsemän. Myös aviomies Jukka kommentoi sarjassa Jennin pohdintoja rennonkarheaan tyyliinsä.

Sarjan on toimittanut Hanna Tiusanen ja tuottanut Ari Meriläinen.

Kommentit