Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Himmeiden Kuvioiden kappaleesta Manit pois?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Himmeet Kuviot Kube ja Mäkki // Kuva: promokuva

Kuka? Himmeet Kuviot: Manit pois

Mitä? Himmeet Kuviot on yhtä kuin räppärit Kube ja Mäkki. Kaksikon taustalla häärii tuottaja Sakke Aalto. Kube ja Mäkki ovat tehneet aikaisemminkin musiikkia yhdessä, mutta Himmeet Kuviot on ensimmäinen varsinainen yhteinen bändi. Debyyttisinkku Manit pois käsittelee artistien itsensä mukaan tunnetilaa ja ajatusta, että väärät ihmiset ja artistit kauhovat heille kuuluvia rahoja. Kappaleen musiikkivideo saa ensinäyttönsä huomenna perjantaina 10. lokakuuta ositteessa ylex.fi.

Hä? Manitbois on Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Aake Kallialan tähdittämä sketsisarja, joka esitettiin ensimmäisen kerran MTV:llä syksyllä 1992. Ohjelma oli jatkoa kaksikon aikaisemmalle sketsisarjalle nimeltään Pulttibois. Manitbois-sarjassa esiintyneitä hahmoja olivat mm. James Potkukelkka, Herra 47 sekä Omituinen höpöttäjä.