Hyppää pääsisältöön

Nenäpäivä-kampanja käynnistyi räväkästi − kaapista loikannut julkkisninja säikäytti yleisön

Muun muassa stand up -koomikko Sami Hedberg, juontaja Janne Kataja, Robin sekä muotisuunnittelija Mert Otsamo olivat laittamassa tämän vuoden Nenäpaivä-kampanjaa käyntiin.

Nenapäivä-kampanjan avajaiset 2014 // Kuva: YLE / Samppa Rautio

Vuoden 2014 Nenäpäivä-kampanja käynnistyi tänään tapahtuman lanseeraustilaisuudessa. Sami Hedbergin juontama tilaisuus keskytyi kesken Raakel Liekin esittelyn, sillä esiintymislavan takana olleesta kaapista pomppasi kovan paukahduksen saattelemana budoasuun pukeutunut Janne Kataja. Paikalla ollut toimittajajoukko hätkähti ja jopa Hedberg vaikutti yllättyneeltä.

- Mä aion vetää Nenäpäivässä aerobicin kaltaista budopiciä. Se on mun Nenäpäivähaaste, Kataja kertoi lyönti- ja potkusarjansa päätteeksi.

Kolmatta kertaa Nenäpäivä-kampanjaan osallistuvan Robinin nenäpäivähaaste liittyy leipomiseen. Laulaja ilmestyi lavalle täyden cupcake-tarjottimen kanssa. Lukio- ja musiikkikiireiltään Robinilla jää aikaa myös pullien pyörittelyyn.

- Leipokaa Nenäpäivän nimissä jotain ja myykää leivoksenne vaikka töissä. Rahat voitte lahjoittaa hyväntekeväisyyteen, Robin ehdotti.

Robinin leipomishaastetta komppasi muotisuunnittelija Mert Otsamo, joka on suunnitellut Nenäpäivää varten leivontaessun. Essut huutokaupataan Robinin nimikirjoituksella varustettuna.

- Eikä essun alla tarvitse edes käyttää mitään vaatteita, Hedberg heitti.

Edellä mainittujen lisäksi kampanjan lanseerauksessa olivat paikalla lyhyen nenäjumpan vetäneet Ville ja Matias Scandinavian Hunkseista sekä muun muassa Siskonpeti- ja Naurun Tasapaino -sarjoista tuttu Sanna Stellan

Nenäpäivä-kampanjaan voi osallistua usealla eri tavalla. Leipomisen ja urheilun lisäksi voi esimerkiksi nikkaroimalla tai tekemällä käsitöitä. Lue lisää tämän vuoden kampanjasta virallisilta Nenäpäivä-sivuilta

Nenäpäivä-show esitetään 7. marraskuuta TV2-kanavalla klo 19.

Lue myös:

Robin vetää Nenäpäivän allasbileet Turussa