Hyppää pääsisältöön

Rakkaudesta ja musiikista

SuomiLOVE on kolmella Kultaisella Venlalla palkittu musiikkiviihdeohjelma, lämminhenkinen matka musiikin ja rakkauden maailmaan. SuomiLOVE on tarjonnut kahden kauden ajan mieleenpainuvia tarinoita ja upeaa musiikkia, sekä laajan kattauksen suomalaisia huippuartisteja. SuomiLOVE nähdään lauantaisin klo 21.15 TV1:ssä.

SuomiLOVEn jokaisen kauden aikana kerrotaan sata tarinaa rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu. Ohjelmassa artistit pääsevät esittämään kappaleensa suoraan tarinaan liittyvälle ihmiselle. Välillä tunnelmoidaan studiossa, välillä muusikot matkaavat ympäri Suomea yllättämässä ihmisiä lauluillaan.

100 tarinaa, 100 laulua

Sata tarinaa piirtää laajan kuvan suomalaisesta rakkaudesta, ja sata laulua antaa niille tunteita herättävän soundtrackin. SuomiLOVEssa rakkaudelle ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia, eikä rakkaus ole pelkkää romantiikkaa, vaan tarinat kertovat myös ystävyydestä, perhesuhteista tai vaikkapa fanittamisesta. Niissä on vaikeuksien voittamista, uskomatonta tuuria, lujaa luottoa elämään, syvää surua ja suurta iloa. SuomiLOVE porautuu syvälle sieluun, ja avaa kyynelkanavat, mutta nostaa pintaan myös ilon ja naurun.

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu.

Tarinoihin liittyvät laulut vaihtelevat klassikoista uusimpiin hitteihin. Musiikista vastaa iso joukko kotimaisia eturivin artisteja sekä huippumuusikoista koottu LOVEband, jonka solisteina hurmaavat monipuoliset lahjakkuudet Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Oman tarinasi voit jakaa tällä lomakkeella.

SuomiLOVEn 1. tuotankauden sivut >>
SuomiLOVEn 2. tuotantokauden sivut