Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE - tältä kuulostaa suomalainen rakkaus

Ihana SuomiLOVE -musiikkiviihdeohjelma saapuu jälleen tuomaan rakkautta, iloa ja riemua kotisohville alkuvuodesta 2019!

Kausi 5 esittelee katsojille suomalaisiin lauluihin liittyviä, monimuotoisia rakkaus- ja ystävätarinoita Kotkasta Inariin. Henkilökohtaisia musiikkiesityksiä tarinoiden päähenkilöille tekevät tälläkin kertaa Suomen huippuartistit. Uusi isompi studio antaa mahdollisuuden nostaa esitykset uusiin sfääreihin ja suorana lähetettävä loppukonsertti on tapahtuma, jota ei voi jättää väliin!

Ohjelman juontavat tällä kaudella Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen

Tuttuun tapaan musiikista vastaa Ako Kiiski ja hänen LOVEbandinsä. Solistikattaukseen Johanna Iivanaisen ja Osmo Ikosen seuraksi liittyy metalliyhtye Battle Beastin kanssa Eurooppaa kiertävä Noora Louhimo.

Kerro SuomiLOVE-tarinasi!

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu.

Edellisten tuotantokausien sisällöt:

1. tuotantokauden sivut
2. tuotantokauden sivut
3. tuotantokauden sivut
4. tuotantokauden sivut
5. tuotantokauden sivut

Lisää ohjelmasta

Kommentit