Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE - tältä kuulostaa suomalainen rakkaus

Ihana SuomiLOVE -musiikkiviihdeohjelma saapuu jälleen tuomaan rakkautta, iloa ja riemua kotisohville alkuvuodesta 2019!

Kausi 5 esittelee katsojille suomalaisiin lauluihin liittyviä, monimuotoisia rakkaus- ja ystävätarinoita Kotkasta Inariin. Henkilökohtaisia musiikkiesityksiä tarinoiden päähenkilöille tekevät tälläkin kertaa Suomen huippuartistit. Uusi isompi studio antaa mahdollisuuden nostaa esitykset uusiin sfääreihin ja suorana lähetettävä loppukonsertti on tapahtuma, jota ei voi jättää väliin!

Ohjelman juontavat tällä kaudella Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen

Tuttuun tapaan musiikista vastaa Ako Kiiski ja hänen LOVEbandinsä. Solistikattaukseen Johanna Iivanaisen ja Osmo Ikosen seuraksi liittyy metalliyhtye Battle Beastin kanssa Eurooppaa kiertävä Noora Louhimo.

Kerro SuomiLOVE-tarinasi!

SuomiLOVEssa ihmiset kertovat tarinoita rakkaudesta ja jokaiseen tarinaan liittyy jokin laulu.

Edellisten tuotantokausien sisällöt:

1. tuotantokauden sivut
2. tuotantokauden sivut
3. tuotantokauden sivut
4. tuotantokauden sivut (tulossa)

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!