Hyppää pääsisältöön

YleX:n ensinäyttö: Himmeet Kuviot lopetti duunarihommat ja aloitti nautiskelun

Himmeiden Kuvioiden eli Kuben ja Mäkin räppiduon debyyttivideolla paiskitaan hanttihommia baarimikkona sekä puistotyöntekijänä.

Himmeet Kuviot Kube ja Mäkki // Kuva: promokuva

Kube ja Mäkki ovat aiemmin tehneet yhdessä esimerkiksi Kuben hittikappaleen Homma menee alas, jossa Mäkki toimi fiittaajana. Teini-ikäsistä asti yhdessä musiikkia tehnyt kaksikko päätti elokuisen mökkireissun aikana perustaa Himmeet Kuviot -nimisen räppiduon.

Jaakko Jokelan ohjaamalla Himmeiden Kuvioiden uutuusvideolla Manit pois Kube ja Mäkki paiskivat töitä duunarihommissa: Mäkki on baarimikko ja Kube puistotyöntekijä. 

- Videon tarina kertoo jossain määrin omista elämistämme, Mäkki ja Kube kertovat YleX:lle.

Videon lopussa räppärit ovat lopettaneet työnsä ja lekottelevät veneen kannella jossain päin Itämerta. Tilanne toimii metaforana kaksikon nykyiseen tilanteeseen: enää ei huhkita päivätöissä, vaan keskitytään musiikkiin.

- Ollaan kuljettu pitkä ja kivinen tie. Erilaisia hanttihommia on tullut tehtyä. Mäkki on ollut esimerkiksi tarjoilija ja mä oon paiskinut töitä raksalla ja puistoissa, Kube sanoo.

Käsikirjoittamaansa videoon Mäkki ja Kube ovat varsin tyytyväisiä. Erityispisteet he antavat itselleen siitä, että video on kerrankin järkevä.

- Se ei tosiaan ole meidän videoistamme sieltä hölmöimmästä päästä. Siinä ei istuta rappusilla kaljapullo kädessä, Mäkki kertoo.

Katso Himmeiden Kuvioiden uutuusvideo Manit pois

Lähteet: YleX