Hyppää pääsisältöön

Jannika B yhteistyöhön Jenni Vartiaisen luottotuottajan kanssa

Omalla levymerkillään kaksi albumia julkaissut Jannika B siirtyy levy-yhtiö Fried Musicille. Samalla Jukka Immonen alkaa vastata laulajan tuotannosta.

Jannika B // Kuva: Ville Juurikkala

Kaksi soololevyä oman Ona-levymerkkinsä kautta julkaissut Jannika B on tehnyt artistisopimuksen uuden Fried Music -levy-yhtiön kanssa. Laulajan lisäksi yhtiöön on kiinnitetty muun muassa Anna Puu, Mariska ja Anssi Kela. Jannika B:n mukaan uusi levy-yhtiö istuu hyvin artistin omiin arvoihin.

- Oli intuitiolla ja sydämellä tehty päätös siirtyä Friedille. Toki jännittää, mutta pieni levy-yhtiö, jonka toimiston seinät ovat pullollaan kultalevyjä tekee jotain oikein, Jannika B kertoo.

Jannika B:n tulevasta tuotannosta vastaa yhtiön perustaja Jukka Immonen, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Jenni Vartiaisen menestyslevyt.

- Jannika on artisti isolla A:lla ja visiönääri, joka on omin kätösin raivannut itsensä ihmisten ilmoille musiikkinsa kanssa. Olen ilolla seurannut hänen juttujaan tässä matkalla, ja nyt äärimmäisen iloinen myös siitä että pääsemme tekemään yhdessä töitä, Immonen sanoo

The Fried Music aloitti levy-yhtiötoimintansa kehittämisen elokuussa 2014 ja on nyt solminut jakelusopimuksen Sony Musicin kanssa. Sopimus astuu voimaan heti.

Päivitys 12:52 Jukka Immonen aloittaa Jannika B:n tuotannosta vastaavana henkilönä, ei tuottajana.

Lähteet: Fried Music

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.