Hyppää pääsisältöön

Jannika B yhteistyöhön Jenni Vartiaisen luottotuottajan kanssa

Omalla levymerkillään kaksi albumia julkaissut Jannika B siirtyy levy-yhtiö Fried Musicille. Samalla Jukka Immonen alkaa vastata laulajan tuotannosta.

Jannika B // Kuva: Ville Juurikkala

Kaksi soololevyä oman Ona-levymerkkinsä kautta julkaissut Jannika B on tehnyt artistisopimuksen uuden Fried Music -levy-yhtiön kanssa. Laulajan lisäksi yhtiöön on kiinnitetty muun muassa Anna Puu, Mariska ja Anssi Kela. Jannika B:n mukaan uusi levy-yhtiö istuu hyvin artistin omiin arvoihin.

- Oli intuitiolla ja sydämellä tehty päätös siirtyä Friedille. Toki jännittää, mutta pieni levy-yhtiö, jonka toimiston seinät ovat pullollaan kultalevyjä tekee jotain oikein, Jannika B kertoo.

Jannika B:n tulevasta tuotannosta vastaa yhtiön perustaja Jukka Immonen, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Jenni Vartiaisen menestyslevyt.

- Jannika on artisti isolla A:lla ja visiönääri, joka on omin kätösin raivannut itsensä ihmisten ilmoille musiikkinsa kanssa. Olen ilolla seurannut hänen juttujaan tässä matkalla, ja nyt äärimmäisen iloinen myös siitä että pääsemme tekemään yhdessä töitä, Immonen sanoo

The Fried Music aloitti levy-yhtiötoimintansa kehittämisen elokuussa 2014 ja on nyt solminut jakelusopimuksen Sony Musicin kanssa. Sopimus astuu voimaan heti.

Päivitys 12:52 Jukka Immonen aloittaa Jannika B:n tuotannosta vastaavana henkilönä, ei tuottajana.

Lähteet: Fried Music