Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Tokio Hotelin kappaleesta Love Who Loves You Back?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Tokio Hotel // Kuva: https://www.facebook.com/tokiohotel

Kuka? Tokio Hotel: Love Who Loves You Back

Mitä? Aikoinaan melkoista teinihysteriaa Suomessakin aiheuttanut saksalaisyhtye Tokio Hotel palaa kehiin useamman vuoden hiljaiselon jälkeen. Bändi julkaisi vastikään viidennen studioalbuminsa Kings of Suburbia. Tänään Rytmibarometrissa arvioidaan levyn ensimmäistä sinkkua Love Who Loves You Back, joka on hieman erilaista materiaalia kuin yhtyeen aiempi tuotanto. Kappaleen musiikkivideolla esiintyy liuta kauniita naisia kuten Playboy-malli Shannon Williams ja supermallit Kiera Smith ja Courtlyn Cannan. Miten uusi Tokio Hotel iskee YleX Jälki-istunnon kuulijoihin selviää tänään klo. 16.00 mennessä! Käännä peukkusi ja jätä kommentti!

Hä? Yhtyeen laulaja Bill Kaulitz tunnetaan tyylistään ja mies suunniteleekin itse useat esiintymisvaatteistaan. Bill ei ole kummoinen piirtäjä, mutta hänen räätälinsä on siitä huolimatta pystynyt toteuttamaan tähden tuhertamat luonnokset. Laulajan kerrotaan keräilevän henkseleitä ja hän on hulluna takkeihin.