Hyppää pääsisältöön

Osallistu kilpailuun – voit päästä Isac Elliotin uutuuslevyn ennakkokuunteluun

Osoita meille, kuinka paljon pidät Isac Elliotin musiikista. Viisi voittajaa pääsee kavereidensa kanssa kuuntelemaan uutuusalbumia ennen muita.

Isac Elliot // Kuva: Hanne Kautto / YleX

YleX järjestää kilpailun, jonka voittajat pääsevät ystäviensä kanssa kuuntelemaan Isac Elliotin uutta Follow Me -levyä ensimmäisten joukossa maailmassa. Kilpailu on kansainvälinen, sillä samaan aikaan myös Ruotsissa ja Norjassa fanit kilpailevat mahdollisuudesta kuulla albumi ennen muita.

Osallistuaksesi sinun tarvitsee ideoida ja toteuttaa Tired of Missing You -kappaleeseen liittyvä musiikkivideo ja julkaista se Instagramissa. Mitä enemmän videossa on sydäntä, mielikuvitusta, vaivannäköä tai näitä kaikkia, sitä parempi mahdollisuus on voittaa kisassa!

- Mun mielestä siinä videolla ei tarvi laulaa hyvin. Sillä ei ole mitään väliä. Mä tykkään siitä, kun ihmiset heittäytyy ja uskaltaa tehdä. Se on musta hauskaa, Isac Elliot neuvoo kilpailuun osallistuvia.

Lue kisan säännöt ja osallistu:

1. Suunnittele ja kuvaa Isac Elliotin Tired of Missing You -kappaleeseen maksimissaan 15 sekunnin video

2. Julkaise video Instagramissa tunnisteilla #FollowMeIHeardItFirst ja #YleX viimeistään 26.10. klo 23:59

3. Voittajat julkaistaan YleX Aamussa 27. lokakuuta, mutta heihin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti

4. Voittoon kuuluu Follow Me -levyn kuuntelutilaisuus Helsingissä 31. lokakuuta sekä yllätyslahjoja. YleX ei maksa voittajien matka- tai yöpymiskustannuksia. Alaikäisillä voittajilla saa olla huoltaja mukana.

Follow Me, Isac Elliot ja YleX // Kuva: Sony Music / YleX

Lue myös:

YleX soittaa Isac Elliotin uutuuskappaletta pitkin päivää