Hyppää pääsisältöön

Vanha trip hop -koira oppii uusia temppuja!

Trickyn ja Bella Gottin Why Don't You soi Juhani Kenttämaan Viikon tehona.

Tricky // Kuva: https://www.facebook.com/TrickyOfficial

Britannian pitkäaikaisimpiin räppäreihin sekä trip hop -pioneereihin kuuluvaa Trickyä ei näytä ikä lannistavan! 

Adrian Thaws on väsymättömän työstäjän kymmenes albumikokonaisuus, jolta löytyy Viikon tehoksi valikoitunut energiapaukku Why Don't You. Kyseessä on rykäys, joka yhdistää sekä brittiräpin että tanssimusiikin parhaimpia puolia. Kappale onkin omiaan kutkuttamaan niin grime-konnien kuin The Prodigy -diggareidenkin makuhermoja! 

Kappaleella Trickyn kanssa säksättää konekiväärin lailla neito nimeltä Bella Gotti. Nolayna aikaisemmin tunnettu riimittelijä antaa särökitaran ja drum'n'bassin ryydittämälle kappaleelle vielä enemmän pippuria sekä tarvittavaa kiukkuista särmää. Rankkaan ja hikiseen liikuntaan yhdistettäessä tämä toimii paremmin kuin mielialalääke! 

Onko tässä syysiltojen suurin energiapommi vai laantuva hölkkä, joka läkähtyy heti alkumetreillä?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan radiosta arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä numeroon 17176 (0,40€).