Hyppää pääsisältöön

Amerikkalainen televisioyhtiö kehittelee omaa versiotaan Mustat lesket -sarjasta

Mustat lesket -sarjan jenkkiversion pilotit tehdään alkuvuodesta.

Pihla Viitala on yksi Mustat lesket -sarjan suomalaisnäyttelijöistä

Televisioyhtiö CBS kehittelee sarjaa nimeltä Black Widows, joka perustuu Mustat lesket -suomalaissarjaan. Nelosella keväällä esitetyn Mustat lesket -sarjan keskiössä on kolme naista, jotka ovat tyytymättömiä avioliittoihinsa. Suomalaisversiossa pääosia esittävät Wanda Dubiel, Pihla Viitala ja Malla Malmivaara

Yhdysvaltalaisversion kehitykseen on kiinnitetty Smash- ja Gossip Girl -sarjoista tuttu käsikirjoittaja ja tuottaja Josh Safran.

- Kyllä se pitää paikkansa. Olemme saaneet mukaan CBS:n oman studion ja hyvän tuottajan, joten uskomme, että sarja menee tuotantoon asti. Pilotit tehdään alkuvuodesta, Tuotantoyhtiö Moskiton toimitusjohtaja Roope Lehtinen vahvistaa Yle Uutisille.

Asiasta kertoi ensimmäisenä elokuvien ja tv-viihteen nettijulkaisu Deadline.

Lähteet: Yle Uutiset, Deadline