Hyppää pääsisältöön

Anna-Leena Härkönen: Kaikki oikein

Anna-Leena Härkönen tummassa asussa, makaa
Anna-Leena Härkönen tummassa asussa, makaa Kuva: Jouni Harala anna-leena härkönen

Vanha sanonta, kun köyhyys tulee ovesta, rakkaus lentää ikkunasta, voi pitää paikkansa myös päinvastaisena. Kun pariskunta saa lottovoiton, rakkaus joutuu koetukselle ja saattaa jopa kariutua. Kirjailija Anna-Leena Härkönen on kirjoittanut ajatusleikin siitä, miten tolkuton määrä rahaa vaikuttaa pari- ja ystävyyssuhteisiin.

Eevi ja Kari ovat suhteellisen onnellisia, kunnes Eevi laittaa hetken mielijohteesta lottokupongin vetämään. Seitsemän miljoonaa päävoittona on sellainen asia, ettei rahaan tottumaton pariskunta oikein tajuakaan mikä onni ja onnettomuus heihin saman aikaisesti iski.

Kirjailija Anna-Leena Härkönen keskustelee romaanistaan Kaikki oikein toimittaja Seppo Puttosen kanssa.

Viikon kirja 21.10. klo 17.20, uusinta su 26.10. klo 8.05.

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri