Hyppää pääsisältöön

Mitä yhteistä on koomikolla ja ADHD-oireisella henkilöllä?

Tommi Tuominen. Yle kuvapalvelu.
Tommi Tuominen. Yle kuvapalvelu. Kuva: Tommi Tuominen. Yle kuvapalvelu. tommi tuominen

Torstain jaksossa koomikot esiintyvät Suomen ADHD-liiton 25-vuotisjuhlissa. Ja siksipä kysymmekin, että: MITÄ YHTEISTÄ ON KOOMIKOLLA JA ADHD-OIREISELLA HENKILÖLLÄ? Vastaa sähköpostitse Naurun.Tasapaino@yle.fi to 16.10. klo 8 mennessä, paras vastaus voittaa joko lipun finaaliin tai kaksi lippua finalistien kiertueelle, valinnanvaraiselle keikalle! Kilpailun voittaja julkistetaan tuttuun tapaan Naurun tasapaino Extrassa to klo 20.30.

Osallistu Facebookissa Voit osallistua myös sähköpostilla: naurun.tasapaino@yle.fi

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Arvonnan säännöt:

 • Arvonnan järjestäjänä toimii Yle, Radiokatu 5, 00024 Yleisradio. (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).
 • Arvontaan voi osallistua 14.-16.10. klo 8 mennessä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole niiden tahojen työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 • Yhdellä sähköpostiosoitteella voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran.
 • Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän toimesta 16.10. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.
 • Osallistuneiden kesken arvotaan yksi voittaja. Paras vastaus voittaa joko lipun finaaliin tai kaksi lippua finalistien kiertueelle, valinnanvaraiselle keikalle!
 • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.Kilpailun voittaja julkistetaan tuttuun tapaan Naurun tasapaino Extrassa to klo 20.30.
 • Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 • Annettuja tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Palkinnon arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista.
 • Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 • Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 • Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät voikaan käyttää palkintoa, joka on sidottu tiettyyn ajankohtaan.
 • Huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan Järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.
Kommentit

Yle TV2