Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE alkaa: Artistit yllättävät suomalaisia rakkauslauluilla

Uusi kotimainen musiikkiviihdeohjelma SuomiLOVE nähdään Yle TV2:n lauantai-illoissa 15. marraskuuta alkaen.

SuomiLOVE // Kuva: Yle / SuomiLOVE

SuomiLOVE -ohjelmassa kuullaan sata tarinaa ja laulua rakkaudesta. Yleisö pääsee näkemään, kuinka Robin, Anna Puu, Stig, Samuli Putro ja muut eturivin artistit yllättävät tavallisia suomalaisia henkilökohtaisilla esityksillä. Musiikkihjelmassa nähdään muun muassa, kuinka mies yllättää vaimon, lapsi äidin, ystävä ystävän ja työporukka työkaverin.

Ohjelmassa on yli 60:n suomalaisen artistin lisäksi mukana huippumuusikoista koottu LOVEband. Bändin solisteina laulavat Johanna Iivanainen ja Osmo Ikonen.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan. Ohjelmasarja huipentuu 31. tammikuuta 2015 suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa nähdään, mikä on kauden suosituin rakkauslaulu.

SuomiLOVEn juontavat muun muassa Puoli seitsemän- ja Dancing on Ice- ohjelmista tuttu Marja Hintikka sekä useista elokuva- ja tv-rooleista tunnetuksi tullut näyttelijä Ilkka Villi.

Ohjelmasta on jo julkaistu yksi koskettava tarina, jossa Jarkko Martikainen matkustaa Kittilään esiintymään hääjuhlatreeneihin. Katso alta video, jolla morsian yllättää ms-tautia sairastavan sulhasensa.