Hyppää pääsisältöön

David Hasselhoffille oma talk show Suomeen

David Hasselhoff isännöi ensi keväänä talk show'ta Suomessa. Ritari Ässästä ja Baywatchista tuttu Hasselhoff saa vieraakseen Suomen kiinnostavimmat vieraat ja tutustuu samalla suomalaisiin tapoihin. Sauna, sisu ja Sibelius tulevat miehelle taatusti tutuksi.

David Hasselhoff // Kuva: http://davidhasselhoff.com

Elävä legenda David Hasselhoff saa oman talk show'n Suomeen. Hasselhoff tutustuu suomalaisiin ja opettelee paikallisille tavoille.

David Hasselhoff tunnetaan loistavan itseironiansa lisäksi myös laulajana, ja musiikki onkin olennainen osa show'ta. Hasselhoff esittää omia klassikoitaan ja lempikappaleitaan. Kulttihitti Looking for Freedom kuullaan taatusti, ja ehkäpä mukana on myös suomalaisia hittejä.

David Hasselhoff Show kuvataan keväällä 2015. Ohjelma esitetään Subilla keväällä 2015, tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lähteet: Sub