Hyppää pääsisältöön

How I Met Your Mother -tähti juontaa Oscar-gaalan

How I Met Your Mother -sarjan naistenmies Barneyta näyttelevä Neil Patrick Harris juontaa vuoden 2015 Oscar-gaalan.

näyttelijä Neil Patrick Harris // Kuva: CBS BROADCASTING INC

87. Oscar-gaalan juontajaksi on valittu useiden Emmy -palkintojen voittaja Neil Patrick Harris. Harris on esiintynyt gaalassa aikaisemmin vuonna 2010, mutta näyttelijä juontaa koko tapahtuman nyt ensimmäistä kertaa.

- Tämä on todellinen kunnia. Olen seurannut Oscareita koko ikäni ja ihaillut aina sen juontajia. On unelmien täyttymys saada kulkea Johnny Carsonin, Billy Crystalin ja Ellen DeGeneresin jalanjäljissä, Harris sanoo gaalan tiedotteessa.

Harris on ladannut Instagram-palveluun videon unelmalistastaan, jonka mukaan 41-vuotias näyttelijä on muun muassa päässyt tapaamaan presidenttiä, voittanut Tony-palkinnon, hypännyt lentokoneesta ja räpännyt Snoop Doggin kanssa. Oscar-gaalan juontaminen on listan viimeinen täyttymätön unelma.

 Maailman tunnetuin elokuva-alan palkintogaala järjestetään 22. helmikuuta.

Lähteet: The Huffington Post