Hyppää pääsisältöön

Michael Jackson on eniten tienaava kuollut julkkis

Viidestä tienaavimmasta kuolleesta julkisuuden henkilöstä kolme on muusikkoja.

Michael Jackson // Kuva: http://www.michaeljackson.com

Popin kuningas Michael Jackson on Forbesin mukaan eniten tienaava edesmennyt julkkis. Jacksonin tulot viimeisen vuoden aikana olivat noin 110 miljoonaa euroa. Vertailun vuoksi NHL-legenda Teemu Selänne tienasi 21 vuotta kestäneellä Pohjois-Amerikan urallaan noin 57 miljoonaa euroa.

Toiseksi eniten kuolleista julkkiksista  tienasi Elvis Presley, joka kasasi noin 43 miljoonan euron tienestit. Kolmannelle sijalle päätyi Tenavat-sarjakuvan luoja Charles M. Schulz 31,5 miljoonan euron tuloilla.

Neljänneltä sijalta löytyy listan ensimmäinen näyttelijä, Elizabeth Taylor. Hänen tulonsa vuositulonsa olivat 19,7 miljoonaa euroa. Viidenneksi eniten tienasi reggae-legenda Bob Marley 15,7 miljoonalla eurolla.

Lue myös:

Tässä ovat hip hopin vuoden 2014 eniten tienanneet

Tässä ovat musiikkimaailman rikkaimmat basistit – ykkösenä Beatles-ikoni

Maailman rikkaimmat DJ:t on jälleen listattu – ykkösen tulot kasvoivat miljoonia viime vuodesta

Lähteet: Yle Uutiset, Forbes