Hyppää pääsisältöön

Nämä huippuartistit esiintyvät Karjala-turnauksessa

Karjala-turnauksessa esiintyy liuta kiinnostavia artisteja.

Roope Salminen & Koirat

Karjala-turnaus järjestetään 6.-9. marraskuuta Helsingin Hartwall Arenalla. Kolmen turnauspäivän aikana kaukalossa pelataan viisi ottelua Suomen, Ruotsin, Venäjän ja Tshekin maajoukkueiden kesken ja lisäksi perjantaina Hyväntekeväisyysottelu, jossa 95´maailmanmestarit tekevät paluun yleisön eteen. Karjala-turnaus huipentuu tuttuun tapaan isänpäivän Suomi-Ruotsi-otteluun.

Huipputason kiekkoviihteen lisäksi Karjala-turnauksessa tapahtuu myös katsomon puolella: Jääkiekkoliitto haluaa tarjota otteluihin saapuvalle yleisölle pelin lisäksi muitakin elämyksiä. Sen vuoksi Suomen otteluiden erätauoilla nähdään mielenkiintoisia esityksiä, kun maamme eturivin artistit nousevat lavalle. Ensimmäisessä pelissä torstaina yleisölle esiintyy Jonne Aaron, perjantaina hyväntekeväisyysottelun alku show'ssa nähdään Pete Parkkonen, lauantaina viihteestä vastaa Roope Salminen & Koirat ja sunnuntain ottelussa mikin takana on Arttu Wiskari.

Ennen matseja kuullaan tuttuun tapaan Maamme-laulu, joita esittämään saapuvat tänä vuonna muun muassa Kalle Lindroth sekä Kuningasidean VäinöVäinö.

Karjala-turnauksessa tullaan kuulemaan ja näkemään myös uusi Leijonien introbiisi ja sisääntulo-show ennen otteluiden alkua.

Otteluohjelma:

To 6.11. klo 18.30 FIN-CZE
Pe 7.11. klo 18.00 95´Maailmanmestarit – Ruotsi Legendat -hyväntekeväisyystapahtuma feat. Pietarinkadun Oilers
La 8.11. klo 12.00 CZE-SWE klo 16.00 RUS-FIN
Su 9.11. klo 12.00 RUS-CZE klo 16.00 FIN-SWE

Lähteet: Warner Music