Hyppää pääsisältöön

Tältä näyttää maailman pienimmät festarit – video

Uusi kotimainen musiikkiviihdeohjelma SuomiLOVE nähdään Yle TV2:n lauantai-illoissa 15. marraskuuta alkaen. Ensimmäiset maistiaiset ohjelmasta on jo julkaistu.

Samae Koskinen yllättää ystävykset.

SuomiLOVE-ohjelmassa kuullaan sata tarinaa ja laulua rakkaudesta. Yleisö pääsee näkemään, kuinka Samae Koskinen, Jarkko Martikainen, Robin, Anna Puu, Stig, Samuli Putro ja muut eturivin artistit yllättävät tavallisia suomalaisia henkilökohtaisilla esityksillä.

Kauden aikana katsojat voivat äänestää SuomiLOVEn lauluista omaa suosikkikappalettaan. Ohjelmasarja huipentuu 31. tammikuuta 2015 suorana lähetettävään päätöskonserttiin, jossa nähdään, mikä on kauden suosituin rakkauslaulu.

SuomiLOVE alkaa: Artistit yllättävät suomalaisia rakkauslauluillaTuoreemmassa maistiaisessa Samae Koskinen yllättää eri paikkakunnilla asuvat ystävykset maailman pienimmillä festareilla.

Sini ja Eeva eivät ole ehtineet kesällä nähdä, ja niinpä Sini halusi verestää vanhaa kesämuistoa järjestämällä ystävälleen maailman pienimmät festarit. Huumorintajuinen Eeva liikuttuu, kun nykyään kauempana asuva Sini vie hänet Samae Koskisen yksityiskeikalle Helsingin keskustaan. Vaikka keikkapaikka on julkinen, ovat keikalla läsnä vain he kolme.

- Ihan äärettömän onnellinen olo. Tää oli ihan oikeesti yks uskomattomimmista jutuista mitä on ollut, Eeva kertoo yllätyksen jälkeen.

- Mä oon itselleni kateellinen, kun saan olla mukana kaikennäköisessä. Pääsin yllättämään nämä kaverukset perinpohjaisesti ja he vaikuttivat aidosti ilahtuneilta tästä esityksestä. Sympaattinen ohjelma. Hyvä, että tämmöisiä tehdään, Samae Koskinen kirjoittaa Facebook-sivuillaan.

Katso tiiseri alta.

Lähteet: Yle Areena