Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

The Humberts

The Humberts on helsinkiläinen keväällä 2012 perustettu indie-/garagebändi. Tarkoitus oli jättää musiikkipiireissä vallitseva turha hifistely sikseen ja keskittyä populäärimusiikin perimmäiseen tarkoitukseen, ihmisten yhdistämiseen ja hauskanpitoon.

The Humberts // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Helsinki

Musiikkityyli: garage rock / indie

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Kata Laakso: laulu, kitara. Ilmo Cantell: basso.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Huoletonta ja kepeää poprockia, joka sopii täydellisesti kevään odotukseen ja aurinkoisiin kesäpäiviin. Mieleen tulee 90-lukulainen opiskelijarock, joka sopii niin Dinosaur Jr.:n, Sonic Youthin kuin Belle & Sebastianinkin diggareiden karsinaan!

Päivitys 16.10.2014

Syksyistä haikeutta myös havaittavissa uudella One-night Stand -kappaleella. Lisäksi The Smiths -vaikutteet lisääntyneet, mikä ei ole lainkaan huono asia, kun solistina toimii herttaisen kuuloinen nainen. Energinen meno jatkuu, vaikka kokoonpano on surkastunut duoksi!

Vielä odotamme:

Lo-fi -tyylittelystä huolimatta soitinten vireeseen, lauluihin ja stemmoihin voi kiinnittää vielä enemmän huomiota, että rosoinen timantti kiiltää vielä kirkkaammin.

Päivitys 16.10.2014

Vaikka parannusta onkin tapahtunut reilun vuoden aikana, on yllä mainittuihin kohtiin hyvä edelleen kiinittää huomiota. Bändin vire alkaa olla jo kohdillaan!

Kristallipallo:

Syytä hakeutua rohkeasti kaltaistensa joukkoon ja keikoille! Särkyneet, The Merries sekä monet muut naivistisen popin uudet nimet ottavat varmasti mukaan tällaisen valopallon omille keikoilleen. Ei muuta kuin kontaktit kuntoon, kappalemateriaali livekuntoon ja baanalle levittämään hyvää oloa ja kesäisyyttä!