Hyppää pääsisältöön

17.10. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi

Tartu Mikkiin Jatkojen loppubiisi
Tartu Mikkiin Jatkojen loppubiisi Kuva: Yle kasmir

17.10. Tartu Mikkiin Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi. Näitä et nähnyt tv:ssä!

Samin valinta: Crazy, Gnarls Barkley

Crazy on Gnarls Barkley -duon kiitelty ja mm. Grammy-palkittu debyyttisingle vuoden 2006 albumilta St. Elsewhere. Gnarls Barkley on Danger Mousen and Cee Lo Greenin duo. Taitelijanimien takana ovat musiikkituottaja Brian Joseph Burton ja laulaja-lauluntekjiä Thomas DeCarlo Callaway. Tärkeä taustatieto on, että kappale hyödyntää spagettiwestern-maailmasta (tai italowesternistä) tunnetun Last Man Standing -kappaleen melodiaa ja sointuja, joten kappaleen krediiteissä on muistettu myös alkuperäisteoksen kirjoittajat. Crazy oli parhaimmillaan Billboard Hot 100 -listan kakkosena ja niitti ykkössijoja useissa maissa.

Kappaleen video: https://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

Jatkojen loppubiisi: Kauneus sekoittaa mun pään, Olavi Uusivirta

Uuden kauden ensimmäiset Jatkot päättää Kauneus sekoittaa mun pään. Se on Olavi Uusivirran kirjoittama kappale hänen kuudennelta albumiltaan Ikuiset lapset. Kappale on levyn ensimmäinen single tammikuulta 2014. Jenni Kangasniemen ohjaamassa 70-luvulle sijoittuvassa musiikkivideossa esiintyy julkisuudesta tuttuja henkilöitä, mm. Krista Kosonen ja Heikki Paasonen.

Kappaleen video: https://www.youtube.com/watch?v=CyhQAOGXttg

(Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi katsottavissa Areenassa 30 päivän ajan.)

 • Pääsiäisenä nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista

  Pääsiäisen musiikkiohjelmia

  Pääsiäisviikonloppuna nautitaan monipuolisista musiikkiohjelmista. Kuunneltavaa löytyy runsain mitoin klassisen musiikin ja hartaiden sävelten ystäville, ja herkkopaloja on tarjolla myös gospelin ja kevyemmän musiikin kuuntelijoille.

 • Naistenpäivänä soi naisten tekemä musiikki

  Tässä koottuna naistenpäiväteemaisia musiikkiohjelmia.

  Naistenpäivän kunniaksi tässä koottuna tietoa naistenpäiväteemaisista ohjelmista. Radiopainotteisessa listauksessa löytyy kuunneltavaa niin kansanmusiikin rakastajalle, bluesin ystävälle kuin klassisen musiikin kuuntelijoille. Tv-ohjelmista listalla ovat Minun musiikkini -jaksot, joissa päähenkilöinä ovat Chisu, Sanni, Iisa, Mariska, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Litku Klemetti.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.