Hyppää pääsisältöön

17.10. Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi

Tartu Mikkiin Jatkojen loppubiisi
Tartu Mikkiin Jatkojen loppubiisi Kuva: Yle kasmir

17.10. Tartu Mikkiin Extrat: Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi. Näitä et nähnyt tv:ssä!

Samin valinta: Crazy, Gnarls Barkley

Crazy on Gnarls Barkley -duon kiitelty ja mm. Grammy-palkittu debyyttisingle vuoden 2006 albumilta St. Elsewhere. Gnarls Barkley on Danger Mousen and Cee Lo Greenin duo. Taitelijanimien takana ovat musiikkituottaja Brian Joseph Burton ja laulaja-lauluntekjiä Thomas DeCarlo Callaway. Tärkeä taustatieto on, että kappale hyödyntää spagettiwestern-maailmasta (tai italowesternistä) tunnetun Last Man Standing -kappaleen melodiaa ja sointuja, joten kappaleen krediiteissä on muistettu myös alkuperäisteoksen kirjoittajat. Crazy oli parhaimmillaan Billboard Hot 100 -listan kakkosena ja niitti ykkössijoja useissa maissa.

Kappaleen video: https://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

Jatkojen loppubiisi: Kauneus sekoittaa mun pään, Olavi Uusivirta

Uuden kauden ensimmäiset Jatkot päättää Kauneus sekoittaa mun pään. Se on Olavi Uusivirran kirjoittama kappale hänen kuudennelta albumiltaan Ikuiset lapset. Kappale on levyn ensimmäinen single tammikuulta 2014. Jenni Kangasniemen ohjaamassa 70-luvulle sijoittuvassa musiikkivideossa esiintyy julkisuudesta tuttuja henkilöitä, mm. Krista Kosonen ja Heikki Paasonen.

Kappaleen video: https://www.youtube.com/watch?v=CyhQAOGXttg

(Samin valinta ja Jatkojen loppubiisi katsottavissa Areenassa 30 päivän ajan.)

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.