Hyppää pääsisältöön

Nousukiidossa oleva jenkkilaulaja Tinashe keikalle Helsinkiin

Los Angelesista ponnistava r&b-laulajatar Tinashe nähdään Suomessa keväällä.

Tinashe // Kuva: https://www.facebook.com/OfficialTinashe

Aquarius -debyyttialbuminsa lokakuun alussa julkaissut Tinashe esiintyy Tavastialla tiistaina 17. maaliskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin maanantaina 20. lokakuuta Tiketissä.

Edesmenneeseen r&b-tähti Aaliyahiin verrattu Tinashe, 21, ei nuoresta iästään huolimatta ole aloittelija viihdebisneksessä. Zimbabwelaissyntyinen laulajatar on työskennellyt myös mallina, tanssijana sekä näytellyt suositussa Miehen puolikkaat -sarjassa. Jo ennen debyyttilevynsä julkaistut laulajan kolme mix-tapea ovat saaneet runsaasti suitsutusta.

Juuri julkaistulla esikoisalbumilla Aquarius vierailee lukuisa määrä tuottajia kuten Dj Mustard, Ryan Hemsworth sekä Boi - 1DA. Levyn ensimmäisellä singlellä 2 On vierailee vastikään Suomessa loppuunmyydyllä keikalla nähty Schoolboy Q. Tinashe on myös mukana Calvin Harrisin uudella albumilla yhdessä Haimin, Gwen Stefanin, Ellie Gouldingin ja John Newmanin kanssa.

Lähteet: Live Nation