Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat We Want More -bändien uudet biisit – kuuntele

We Want More -ohjelmassa paluun tekevien bändien uudet biisit on julkaistu ennakkoon digitaalisesti.

We Want More

Ylen musiikkiohjelma We Want Moren tiimoilta julkaistaan kokoelma-albumi 7. marraskuuta. We Want More -kokoelmalla on mukana ohjelmassa esiintyvien yhtyeiden Miljoonasateen, Don Huonojen, Neon 2:n, Mascaran ja Kwanin uudet biisit sekä uudelleen tuotetut versiot yhtyeiden kahdesta vanhasta hitistä.

Yhtyeiden uudet kappaleet on julkaistu etukäteen digitaalisesti ja biisit ovat kuunneltavissa Spotifyssa. Uusien biisien syntyyn syvennytään huomenna lauantaina 18.10. nähtävässä jaksossa, kun We Want More - yhtyeet aloittavat bändileirin.

Bändien uudet kappaleet ovat syntyneet ohjelmassa tehdyn paluun myötä ja vanhat hitit on puolestaan päivitetty tähän päivään uusien tuottajien voimin. Miljoonasateen kappaleet on tuottanut levylle Pariisin Keväästä tuttu Arto Tuunela. Neon 2:n kappaleiden tuotannosta on vastannut Robinin ja Jannika B:n kanssa yhteistyötä tehnyt Jonas Olsson. Don Huonojen biisien tuottajana on toiminut Rake Eskolin. Mascara puolestaan on ollut Jaakko Salovaaran ja DJPPn yhteistuotannossa. Kwanin biisien takana ovat bändiä alusta saakka tuottaneet Pauli Rantasalmi ja Antti Eräkangas.

We Want More -ohjelma esitetään TV2:lla lauantaisin klo 19.10. Ohjelma huipentuu 8. marraskuuta Espoon Barona Areenalla järjestettävään suureen tv-konserttiin.

Lähteet: We Want More, Warner Music