Hyppää pääsisältöön

Arman Alizad: Normaali tv-työ ei ole minua varten

Arman Alizad on tunnettu etenkin Kill Arman ja Arman ja viimeinen ristiretki -ohjelmistaan.

Arman Alizad

Arman Alizad aloitti tv-työn tekemisen 2000-luvun alussa, jolloin hän tuotti ja juonsi MoonTV-kanavalla ilmestynyttä Dresscode-ohjelmaa. Tv-työn Alizad aloitti kylmiltään: hänellä ei ollut mitään media-alan koulutusta, kuten ei Alizadin mukaan myöskään valtaosalla MoonTV:n silloisesta työvoimasta.

- Siellä oli nuoria tyyppejä, jotka oli tosi luovia. Kaikille oli annettu kameroita ja editointikalusteita. Meille sanottiin, että tehkää ohjelmia. Se oli sellaista rajatonta ajattelua, todella luovaa ja epäsovinnaista tekemistä, mikä oli mahtavaa, Alizad kertoo YleX Etusivun haastattelussa.

MoonTV:n konkurssin jälkeen Alizad työskenteli eri tuotantoyhtiöiden palveluksessa. Tänä aikana Alizad huomasi, että tavallinen tv-työ ei ollut häntä varten. Omien valintojen ja vapauksien määrä oli rajallinen.

- En halunnut olla televisiossa vain siellä olemisen vuoksi.

Alizadin tuotantotiimin nykyinen tuotantotapa on Alizadin mukaan herätellyt henkiin vanhaa MoonTV:n spirittiä.

- MoonTV näkyy edelleen kaikessa, mitä me tehdään.

Kauko Röyhkän ja Arman Alizadin tekemä Armanin elämää -kirja julkaistiin 16. lokakuuta.

Lue myös:

Henkinen krapula sai Arman Alizadin itkemään − haki apua hakaristitatuoinnista

Arman Alizad: Olen nähnyt aivan liikaa asioita, joita kenenkään ei pitäisi kokea

Arman Alizad: Ei jengi enää jaksa mun twiiteistäni raivostua

Lähteet: YleX Etusivu