Hyppää pääsisältöön

Bändileirien kulissit

bändileiri
bändileiri we want more

Neon 2: Tässä talossa
Neon 2:n Rami ei ole koskenut kitaraansa melkein kymmeneen vuoteen mutta nyt harjoittelua ei voida enää välttää. Viisihenkiseksi bändiksi paljastunut Neon 2 tapailee Tässä Talossa -hittiään bändileirin treeniksellä. Paikalla on myös herkistyneen näköinen fani eräästä toisesta We Want Moressa comebackin tekevästä bändistä!

Miljoonasade: Mites se Marraskuu menikään?

Miljoonasateen jäsenet tapailevat Marraskuun sointuja pitkästä aikaa yhdessä. Heikki väittää ettei siitä tule yhtään mitään mutta hyvältähän se kuulosti!

Donkkareiden esileiri
Donkkarit aloittavat rteenamisensa jo kolme päivää ennen bändileirin alkua Kien ja Jussin kiireiden vuoksi. Jussilla on rokkibändimoodi haussa. Kie kokee, että treeneissä on lähdetty liikkeelle varovaisesti, mutta henki on hyvä. Hän kehuu myös Kallen uusia biisin aihioita varsin lupaaviksi. “Välillä lennetään ja välillä taas ryvetään”, toteaa Jukka saadessaan takautumia vuosien takaa. Kalle myöntää, että totta kai jännittää, kun studiossa pitää olla jo puolentoista viikon päästä. “Pitää laittaa hösseliksi!”

Don Huonot: Hyvää yötä ja huomenta

Donkkarit reenaavat pitkästä aikaa vanhan hittinsä soittamista. Kiellä on vaikeuksia kitarahihnansa kanssa ja naurunremakan lomassa Kalle tulee keksineeksi uuden version vanhasta tutusta sanonnasta. “Matti Nykänenkin jää kakkoseksi”, toteaa Kalle.

Kwan: Microphoneaye

Kaikki seitsemän Kwanin jäsentä kasassa jälleen ja yhdessä lähdetään tapailemaan yhtä bändin kovimmista hiteistä. Alku vaikuttaa hieman epävarmalta mutta into nousee soittaessa ja Marikokin uskaltaa jättää lunttilaput sivuun. Kyllä se mieletön energia vielä pursuaa tuosta porukasta, ei sitä voi olla noteeraamatta. Vaikka Tatulla onkin triangeli!

Kalle, Tidjan ja Calamari Union

Aki Kaurismäen kulttileokuvassa Calamari Union kuusitoista Frank-nimistä miestä ja yksi Pekka pyrkivät Kalliosta Eiraan, jonka he kuvittelevat turmeltumattomaksi ja kunniakkaaksi paikaksi. Samanhenkisen illan ovat yhdessä kokeneet Kalle Ahola ja Tidjan Ba istuessaan samassa porukassa iltaa karaoke-juottolassa. Kalle muistelee Tidjanin laulaneen tuntemattomalle naiselle upean version My Waysta ja sen jälkeen kadonneen porukasta kuin Frank Saharaan.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua