Hyppää pääsisältöön

Rytmibarometri-voittaja on Pete Parkkonen

Kuluneella viikolla kotimainen oli valttia YleX:n Rytmibarometrissa. Voittajaksi kruunattiin koko kansan kikkarapää!

Pete Parkkonen // Kuva: Juhani Kenttämaa / YleX

YleX:n Rytmibarometri esittelee maanantaista perjantaihin uutta musiikkia YleX Jälki-istunnossa ja lauantaisin YleX Viikonlopussa summataan kuluneen viikon musiikillinen anti voitonjuhlien kera. Kulunut viikko tarjosi jälleen laajan kattauksen kotimaista ja ulkomaista musiikkia.

Tokio Hotel // Kuva: https://www.facebook.com/tokiohotel
Pete Parkkonen // Kuva: Warner

Tiistaina musiikkia kuultiin kotimaiselta kikkarapäältä eli Pete Parkkoselta. Mies on pärjännyt hienosti Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja niin kävi myös rytmibarometriviikolla. Miehen kappale Ei kaltaistasi keräsi 74% yläpeukkua.

Mitä mieltä olet Mastodonin kappaleesta The Motherload. // Kuva: www.facebook.com/Mastodon

Pikkulauantain bilemusan sijaan keskiviikkona kuultiin rankempaa musiikkia josta vastasi Mastodon. Metalliyhtyeen kappale The Motherload jäi hitusen kärjestä haalimalla 70% yläpeukulla.

Fifth Harmony // Kuva: https://www.facebook.com/fifthharmony

Torstaina rytmibarometriviikolle osallistui tv-kilpailusta ponnistanut Fifth Harmony. Yhtye voitti vuoden 2012 American X-Factorin, mutta rytmibarometrissä Bo$$ kappale keräsi vain 23% yläpeukkua.

slaves // Kuva: Slaves Facebook

Perjantaina riehuttiin pariminuuttisen punk-perinteitä kunnioittavan Hey -kappaleen parissa. Slaves nimisen brittiduon tuore sinkku hajotti YleX.fi sivut ja keräsi 50% yläpeukkua itselleen.

Täten YleX:n Rytmibarometri-voittaja on Pete Parkkonen kappaleellaan Ei kaltaistasi! Biisi lunastaa soittotakuun ja se kuullaan YleX:n taajuudella seuraavan viikon ajan joka päivä.