Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Slavesin kappaleesta Hey?

YleX Jälki-istunto soittaa maanantaista perjantaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Lauantaisin YleX Viikonlopussa viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

slaves // Kuva: Slaves Facebook

Kuka? Slaves: Hey

Mitä? Viikon viimeisenä Rytmibarometri-päivänä Pete Parkkosta  lähtee haastamaan tuore brittiduo nimeltään Slaves kappaleellaa Hey. Bändi tekee räkäistä, perinnetietoista ja vihaista punkkia raikkaalla otteella, mikä herätti myös Uuden Musiikin iltavuoron Anne Lainnon, joka valitsikin kappaleen viikon Slaves repii sinut kappaleiksi - ja sinä pidät siitä. Bändin jäsenet rumpali Isaac Holman sekä kitaristi-laulaja Laurie Vincent ovat kotoisin Kaakkois-Englannin Kentistä, jossa he ovat ihastuttaneet paikallisia energisillä ja hauskoilla keikoillaan. Punk-perinteitä kunnioitta Hey on duon uusin sinkku. Slaves valittiin tänä vuonna BBC Radio 1:n Future 15 -listalle, joten heidän tulevaisuus näyttää melko hyvältä. Paineleeko hikinen ja energinen Hey Rytmibarometrin voittoon, selviää tänään klo 16.00 mennessä.

Hä? "Hey" on sanana esiintynyt monien isojen artistien hittikappaleissa vuosien varrella esimerkiksi Aviciin Hey Brother, Outkastin Hey Ya ja Apulannan Hey hey mitä kuuluu.