Hyppää pääsisältöön

Yle Areenan iPad-sovellukselle Chromecast-tuki

Yle Areena toimii nyt Googlen Chromecast-laitteen kanssa, kun uusi iPad-sovellus valmistui.

”Tätä Areenan ominaisuutta on kysytty meiltä paljon sen jälkeen, kun Google julkisti Chromecastin. Uusi Areenan iPad-versio on nyt julkistettu, ja Yle Areenaa voi katsoa Chromecastin avulla käyttämällä iPad-laitetta ohjaimena”, sanoo Yle Areenan palvelupäällikkö Kari Haakana.

iPadin lisäksi Chromecast-tuki tulee myöhemmin tänä vuonna myös Yle Areenan Android-sovellukseen, kun siitä julkaistaan uudistettu versio.

Chromecast on pienikokoinen Apple-tv:n kaltainen oheislaite, joka kytketään television HDMI-liittimeen.

”Laite yhdistetään samaan langattomaan verkkoon kuin ohjaimena käytettävä iPad. Chomecast ei edellytä ns. älytelevisiota vaan toimii minkä tahansa HDMI-liittimellä varustetun tv-laitteen kanssa, ja voit katsoa Yle Areenan ohjelmia tv-ruudulta”, kertoo Haakana.

Lisätiedot:
Kari Haakana, palvelupäällikkö, kari.haakana@yle.fi