Hyppää pääsisältöön

YleX mukana Väkivallankumouksessa

Väkivallankumous on näyttelijä Eppu Pastisen järjestämä tapahtuma, jolla puututaan alkusyksynä puhuttaneeseen jengiväkivaltaan.

Eppu Pastinen Elokuu-elokuvassa

YleX:n juontajista ainakin Etusivun Henkka, Jälki-istunnon Viki sekä Jatkojen Toni osallistuvat sunnuntaina 26. lokakuuta järjestettävään Rakkauden pesäpalloturnaukseen. Turnaus on osa Suunnitteilla vastaisku jengiväkivallalle – mukana useita suomalaistähtiä, jolla puututaan alkusyksynä puhuttaneeseen nuoriin kohdistuneeseen Helsingin nuorisotoimenjohtaja väkivalta-keskustelusta: Rasismi lannistaa nuoret.

Tapahtumaan osallistuu YleX:n juontajien lisäksi lukuisia suomalaisia kulttuurivaikuttajia, kuten Krista Kosonen, Joonas Saartamo, Riku Nieminen, Noah Kin, Hannu-Pekka Björkman, Elina Knihtilä, Antti Holma, Niina Koponen, Essi Hellen, Tidjan Ba, Janna Hurmerinta, Roope Salminen, Sanni, Maurizio Pratesi, Pihla Viitala ja Tuure Kilpeläinen.

Empatian ja välittämisen sanomaa ajava Väkivallankumous-liike on julkaissut väkivallattomuus-manifestin useilla eri kielillä, muun muassa venäjäksi, somaliaksi ja ranskaksi. Rap-artisti Signmark esittää manifestin suomalaisella viittomakielellä.

Muokattu 21.10.2014 klo 16:04 turnaus järjestetään sunnuntaina. 

Lue myös:

Suunnitteilla vastaisku jengiväkivallalle – mukana useita suomalaistähtiä

Helsingin nuorisotoimenjohtaja väkivalta-keskustelusta: Rasismi lannistaa nuoret

Lähteet: YleX, vakivallankumous.tumblr.com, pesis.fi