Hyppää pääsisältöön

Isot ja pienet: Jäähyväiset pidetylle tilannekomedialle

Isot ja pienet -sarjan viides tuotantokausi
Isot ja pienet -sarjan viides tuotantokausi Kuva: Yle/Hattrick Production daniel roche

Kaikki tarinat päättyvät aikanaan. Oivaltavan, mittavalta osin improvisoidun Isot ja pienet -komedian kuusi uutta jaksoa ovat samalla sen viides ja viimeinen tuotantokausi.

Lontoolaisen Brockmanin perheen elämästä kertova Isot ja pienet on ollut monen suomalaisen suosikki. Kun sarja alkoi, perheen kolme lasta olivat vielä varsin nuoria, Jake 11, Ben 7 ja kuopus Karen 5.

Vuosien ja kausien vierittyä he kaikki ovat jo murrosiässä. Uusissa osissa komedia keskittyykin siihen liittyviin muutoksiin ja haasteisiin kuten kaveripiirin muuttumiseen, teiniuhmaan ja muuhun kypsyyden puutteeseen.

Isot ja pienet kuvaa perhe-elämää niin ymmärtävästi, ettei sarjaa kannata missata jo yksin siitä syystä. (Sarah Crompton, The Telegraph)

Isojen ja pienten avauskausi sai ensiesityksensä Suomessa TV1:n puolella huhti-toukokuussa 2010. Nyt nähtävä viimeisen kauden jaksot lähetettiin Isossa-Britanniassa tämän vuoden alussa.

HUOM! Sarjasta on luvassa vielä myös 40-minuuttinen, jouluaiheinen erikoisjakso, jonka voi katsoa Kakkosella 24.12. klo 18.20 tai 25.12. 15.45.

Yle Areenassa jokainen Isot ja Pienet -jakso julkaistaan vuorokautta ennen tv-esitystä. Viidennen tuotantokauden päätyttyä kaikki sen kuusi jaksoa ovat netissä vielä viikon ajan.

  • Isot ja pienet (Outnumbered), Iso-Britannia 2007-2014. Pääosissa Hugh Dennis, Claire Skinner, Tyger Drew-Honey, Daniel Roche ja Ramona Martinez. Käsikirjoitus ja ohjaus: Andy Hamilton ja Guy Jenkin.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle TV2