Hyppää pääsisältöön

Älä kokeile tätä kotona: Räjähdysherkkä norjalaissarja

Älä kokeile tätä kotona -sarjan Per Olav Alvestad
Älä kokeile tätä kotona -sarjan Per Olav Alvestad Kuva: Yle per olav alvestad

Myytinmurtajien ja Jackassin sekoitukseksi luonnehdittu Älä kokeile tätä kotona on ollut Norjassa yksi 2010-luvun suosituimmista tv-sarjoista. Kakkosella ja myöhemmin Yle Femillä nähdään nyt sen seitsenosainen kolmas, vuonna 2013 valmistunut tuotantokausi.

Sarjan alussa juontajat Per Olav Alvestad ja Rune Nilson ottavat asemapaikakseen purkutuomion saaneen talon, jossa he alkavat tehdä hurja- ja välillä myös höyrypäisiä testejään. Useimmiten rytisee, ja viimeisessä osassa koko talo tuhotaan. Aivan, mieleen tulevat kieltämättä erään pohjalaiskvartetin touhut...

Kuinka paljon vettä vesisängyn patja kestää halkeamatta? Mitä tapahtuu haulikon patruunalle, jos se asetetaan kuumalle keittolevylle? Voiko savupiippua käyttää tykkinä? Kaikkiin näihin kysymyksiin saadaan vastaus sarjan edetessä, ja ilmeisesti sentään henkilövahingoiltakin vältytään.

Älä kokeile tätä kotona -sarjan norjankielisellä Facebook-sivulla on katsottavana paljon videoita sarjasta.

Lisää ohjelmasta

Kommentit

Yle TV2