Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Hevikorolla

PunkRokkia Hämptonista!

Hevikorolla

Kotipaikkakunta: Hämeenlinna

Musiikkityyli: Punkrock

Perustamisvuosi: 2003

Kokoonpano: SW - Basso, Duke - Kitara, Jone - Rummut, Jallu - Kitara, Koira - Laulu

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Suoraviivaista punkrockia pidättelemättömällä aseenteella! Hevikorolla seikkailee samalla pelikentällä esimerkiksi Nyrkkitappelun kanssa. Biisien sanoma on sitä luokkaa, että varsinkin livenä niiden luulisi toimivan hienosti.

Vielä odotamme:

Nyt kun punkrock nostaa jälleen räkäistä päätään ja kyseisiä bändejä löytyy jokaisesta autotallista ja kellarista, kannattaa miettiä, miten erottuu muista, mieluiten positiivisella tavalla. Toiset erottuvat biiseillään, toiset asenteellaan tai sanomallaan. Tällä hetkellä Hevikorolla jää hitusen muiden bändien jalkoihin pogoilemaan.

Kristallipallo:

Ahkeraa keikkailua ja biiseihin kulmia ja vaaraa, niin Hevikorolla harppoo isoimmillekkin klubeille pistämään pitit pyörimään.