Hyppää pääsisältöön

Ristiriita: Ke$han aiemmat todistukset nakertavat hyväksikäyttö-syyttettä

Poppari Kesha on nostanut syytteen menestynyttä musiikkituottajaa vastaan. Syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä ovat kuitenkin ristiriidassa hänen aiemman oikeudelle antaman todistuksen kanssa.

Kesha

Poptähti Ke$han oikeustoimet Dr. Luke nimellä tunnettua tuottaja Lukasz Gottwaldia vastaan ovat vastatuulessa. The Hollywood Reporter ja useat ulkomaiset mediat uutisoivat, että poptähden väitteet ovat ristiriidassa hänen aiemmin oikeudelle antamansa todistuksen kanssa.

Ke$ha syyttää Dr. Luken huumanneen ja käyttäneen häntä seksuaalisesti hyväkseen, mutta väite on ristiriidassa vuodelta 2011 peräisin olevien kuulustelupöytäkirjojen tietojen kanssa. Kuulustelut liittyvät oikeustaisteluun, jossa DAS-niminen manageritoimisto yritti vapauttaa Ke$han diilistään Dr. Luken kanssa.

Valaehtoisessa todistuksessa Ke$ha sanoi tuolloin, että Dr. Luke ei ole antanut hänelle koskaan kokaiinia tai muuten huumannut häntä. Ke$ha sanoi myös, ettei muista heränneensä Dr. Luken hotellihuoneesta muistinsa menettäneenä. Lisäksi hän sanoi, ettei ole koskaan ollut seksisuhteessa Dr. Luken kanssa. Tuottaja ei ollut Ke$han mielestä myöskään koskaan lähestynyt häntä seksuaalisessa mielessä.

Myös tähden äiti kertoi samana vuonna kuulusteluissa, ettei hän ole koskaan kuullut mitään huumausväitteistä. Hän ei ollut koskaan kuullut minkään huumausaineen tai huumeiden liittyvän tyttärensä ja tuottajan kanssakäymiseen.

Keshan asianaja pitää valaehtoisia todistuksia pakon edessä annettuina, jotka eivät kerro koko totuutta asiasta. Hän sanoo, että hyväksikäyttötapauksissa on yleistä antaa epäselviä todistuksia, joissa vastaaja ei tiedä, miten kertoa asiasta.

Kesha kirjoitti sopimuksen Dr. Luken levy-yhtiön kanssa ollessaan 18-vuotias. Dr Luke on tehnyt yhteistyötä lukuisten tähtien kuten Katy Perryn, Miley Cyruksen, Britney Spearsin, One Directionin ja Rihannan kanssa.

Lue myös:Poptähti Kesha syyttää tunnettua tuottajaa seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Lähteet: The Hollywood Reporter