Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Arkkitehtuuri pääkuva

Ota vuoden #betonikuva ja osallistu kilpailuun!

#Betonikuvakilpailun kuvien vastaanotto on päättynyt. Nyt jäämme jännityksellä odottamaan, mitä #betoniraati sanoo kuvista ja mitkä nousevat voittoon! Kuvia saapui yli 700, kiitos niistä.

#betonikuva-kilpailun palkinnot:

 1. Palkinto: Matka kahdelle betoniseen Tallinnaan
 2. Palkinto: Pala Berliinin muuria

#Betonikuvaraadin tehtävä ei tule olemaan helppo. Tässä raatilaiset betonikuvin ja sanoin: Betonitaivas on suljettu ja raati pääsee töihin - kilpailuun lähetettiin yli 700 kuvaa!

Vapise vuoden luontokuva! Nyt kilpaillaan vuoden betonikuvasta. Jos näet betonissa brutaalia kauneutta, osallistu!

Näetkö parvekkeeltasi, kuinka betonilähiö vanhetessaan kaunistuu?
Arvostatko graffitia kukkivaa meluvallia ja skeittipuiston kivisiä muotoja?


Valokuvaatko kävelyretkillä siltojen kaaria ja ruskan hehkua betonia vasten?
Herättääkö hiottu raakabetonilattia halusi tanssia?
Ota #betonikuva.

Jos näet betonissa runoutta, lähetä meille siitä kuva. Kilpailu päättyi marraskuun lopussa. Voittajan valitsee nelihenkinen, asian tunteva raati.

Kommentit
 • Avaruusromua: Koneilla, prosesseilla, härveleillä ja softalla!

  Oletko kuullut soittimesta nimeltä Ventorgano?

  Oletko kuullut soittimesta nimeltä Ventorgano? Tai laitteesta nimeltä Organelle? Miltä kuulostaa melupöytä eli noise table tai no-input mixing setup? Tai itse kehitelty generatiivinen musiikkikone? Tuntuu siltä, että kun on kyse soittimista, niiden keksimisestä ja rakentelusta, rajana ei suinkaan ole ihmisen mielikuvitus, vaan pikemminkin tämä aineellinen maailma ja sen asettamat rajoitukset. Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Kalevala on fantasiakirjallisuutta, jopa scifiä – tule mukaan Lukupiiriin keskustelemaan teoksen erilaisista tulkinnoista!

  Tule mukaan radion Lukupiiriin 7.12. klo 19!

  Kalevalassa taotaan kultainen nainen sekä onnea ja varallisuutta tuottava ihmeellinen Sampo. Eepoksessa on kyse siitä, mihin ihminen ja ihmisen teknologia pystyvät. Toisaalta se on myös magian ja shamanismin kuvausta. Ehkä juuri näistä syistä Kalevala on villinnyt metallimuusikoita ja J. R. R. Tolkienia. Kalevalaa on tulkittu monin eri tavoin.

 • Avaruusromua: Nuo kahdeksanjalkaiset ystävämme!

  Uskokaa, että ne ovat outoja otuksia.

  Hän väitti olevansa maailman paras ja taidokkain kutoja. Hänen nimensä oli Arakhne ja hän eli muinaisessa Kreikassa. Mutta miten hän muuttui hämähäkiksi? Ja miksi italialainen Jarguna tahtoo tänään kutoa verkkoa erilaisten muusikoiden välille? Kutoa symbolista verkkoa, johon hän sitten pyydystää mitä erilaisimpia muusikoita, kuten hän itse asian ilmaisee. Toimittajana Jukka Mikkola.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Uusimmat sisällöt - Kulttuuri