Hyppää pääsisältöön

31.10. Voicea, voimaballadia - ja voita väliin!

Siru Airistola, Emma Schnitt, Tuuli Okkonen ja Jussi Kari Tartu Mikkiin -ohjelmassa 31.10.2014
Siru Airistola, Emma Schnitt, Tuuli Okkonen ja Jussi Kari Tartu Mikkiin -ohjelmassa 31.10.2014 Kuva: Yle emma schnitt

Perjantai 31.10. on viimekeväisen The Voice of Finlandin kärkinelikon juhlaa!

The Voice of Finland -kisan voittanut Siru Airistola saa kisakumppanikseen Voicen aivan viimeiselle finaalikierrokselle kisanneen Emma Schnittin. Heitä vastassa niin ikään loppumetreille Voicessa kisannut kova kaksikko Tuuli Okkonen ja Jussi Kari.

Tartu Mikkiin kello 21
Parasta poppia heti tuuttiin! Tämä nelikko on osaltaan varmistamassa, että syksy on aitoa laulun juhlaa Tartu Mikkiin -perjantai-illoissa. Mutta hetkinen, onkos illan alkumetrit hieman toisen joukkueen ylivaltaa? No voihan mörrimöykky, vaan älkääs pelästykö siellä kotikatsomoissa! Niin kuin aina − peli on pelattu vasta, kun viimeinen nuotti on laulettu. Ei muuta kuin annetaan palaa, voimaballadia kehiin − ja voita väliin!

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.05
Tartu Mikkin Jatkot alkavat, oletteko valmiina perjantain parhaisiin tunnelmapaloihin? The Voice of Finlandin kärkinelikko vuosimallia 2014 eli Siru Airistola, Emma Schnitt, Tuuli Okkonen ja Jussi Kari tarjoavat Tartu Mikkiin -bändin säestyksellä silkkaa äänen suloa ja teräksistä taitoa. Illan isäntä Sami Hintsanen jututtaa artistivieraita, ja illan mittaan saammekin kuulla mielenkiintoisia ajatuksia ja pieniä tarinoita illan biiseistä sekä musiikista ja elämästä yleensä.

 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.