Hyppää pääsisältöön

EDM-kaksikko Tom & Hills: The Rasmus-laulaja tuli mukaan chatin kautta

No Brakes -hitin tehnyt Tom & Hills kertoo biisin synnystä.

Lauri Ylönen

Tuottajakaksikko Petri Mäkitalon ja Ramon Soivion muodostama elektronisen musikin duo Tom & Hills on tehnyt tänä vuonna läpimurtohittinsä, No Brakesin, jolla vierailee The Rasmuksesta tuttu Lauri Ylönen.

YleXPop EDM-klubilla Turun Börs Night Clubissa 24. lokakuuta esiintyvä DJ-kaksikko kertoo, että yhteistyö Ylösen kanssa alkoi sosiaalisen median pikaviesteilyn kautta.

- Facebookin chatissä kysyin The Rasmuksen rumpalilta, Akilta, kiinnostaisiko heittää Laurille meidän demoa. Vastaus tuli sit tunnin päästä jostakin hotellihuoneesta Venäjältä, että Lauri haluaa ehdottomasti laulaa biisillä, Tom & Hillsin sanoo DJ Orionille YleXPop EDM-lähetyksessä.

Kaksikko lisää, että The Rasmus -laulajalta tuli tien päältä useita ideoita biisiin.

- Varmaan, kun rundi Venäjällä eteni, niin joka kaupungista tuli uusi osa siihen biisiin.

Tom & Hills kertoo YleX:lle, että laulaja oli lopputulokseen erittäin tyytyväinen. Yhteiskeikka The Rasmus -keulahahmon kanssa saa kuitenkin toistaiseksi odottaa. No Brakesin julkaisun jälkeen tuottajakaksikko on saanut muun muuassa Meksikosta keikkapyyntöjä, joissa on toivottu Lauria mukaan keikoille.