Hyppää pääsisältöön

Soittolistoja viikonlopun jokaiseen tunnelmaan.

Jarkko Niemen Viikonloppulista saa kotiaamupalan tuntumaan juhlalta

Jarkko Niemi Syke-sarjassa
Jarkko Niemi Syke-sarjassa Kuva: Yellow Film &TV/Yle Kuvapalvelu jarkko niemi

Keskiviikkona 29.10. Yle TV2:lla alkaa uusi kotimainen sairaalasarja Syke. Tapahtumat sijoittuvat suurkaupungin keskussairaalan traumaosastolle, jonka kiireisessä sykkeessä seurataan neljää sairaanhoitajaa (Lena Meriläinen, Iina Kuustonen, Leena Pöysti ja Tiina Lymi).

Jarkko Niemen Viikonloppulista

Siskonpedistäkin tuttu näyttelijä Jarkko Niemi on yksi sarjan miesnäyttelijöistä. ”Mun roolihahmo Sykkeessä on nuori kirurgi Holopainen, joka on taitava työssään, mutta aika taitamaton sosiaalisissa kanssakäymisissä.”

Vahvasti tiettyä ammattikuntaa seuraavia sarjoja on helppo katsoa kriittisesti etsien virheitä fiktion ja faktan välillä. Sykkeen todenmukaisuuteen onkin kiinnitetty erityisen paljon huomiota, joka on ollut näyttelijöillekin haaste. ”Haastavinta roolissa oli lääketieteellisen jargonian opettelu ja se miten niitä asioita voi sanoa luontevasti. Siinä oli aivan sairaan vaikeita repliikkejä.”

Niemi odottaa sarjan alkamista innolla ja toki näyttelijääkin jännittää nähdä valmiit jaksot televisiossa. Sykkeen alun jälkeen odotuksessa on Johanna Vuoksenmaan ohjaama ja Jarkon tähdittämä komediaelokuva Viikossa aikuiseksi, joka saa ensi-iltansa tammikuussa 2015. Mitä muuta näyttelijältä on tulevaisuudessa odotettavissa?

"Olen tehnyt nyt vaan pari pikkukeikkaa. Ihmisillä taitaa olla sellanen kuva, että oon tosi kiireinen, niin turha edes kysellä. Tai niin mä ainakin lohduttaudun! Mutta vuodenvaihteen jälkeen alan taas kuvata. mm. Siskonpetiä.”

Nyt Jarkko Niemi on koonnut sylillisen tyylikkään raukeita kappaleita alkavan viikonlopun kotiaamiasten taustamusiikiksi. Croissantit uuniin, kahvi tippumaan ja paina play.

Jarkko Niemen Viikonloppulista

1. Woodkid - I Love You
”Loistava jäbä, joka tekee hienoja biisejä ja uusia versioita. Hyvät videot myös.”

2. Paolo Nutini - Iron Sky
"Ehkä hienoin video ikinä, mahtipontinen biisi tekee aamukahvista juhlavan.”

3. Aino Venna - Kesäyö
"Rakastan.”

4. Mark Ronson - Ttoxic
"Loistava versio Riitun hitistä.”

5. Jay Z & Kanye West - No Church In The Wild
"Tää biisi on kans vaan hieno ja se tunnelma jonka se luo on musta hieno.”

6. Frank Ocean - Pyramids
"Loputon biisi. Tuntuu, että se vaan jatkuu jatkuu ja samaan aikaan toivoo ettei se loppuiskaan.”

7. - Walk This Way"
”Tykkään fiiliksestä”

8. Florence & The Machine - Drumming Song (acoustic version)
”Tää biisi on musta vaan aina yhtä hyvä - versio kun versio niin se on huumaava.”

9. The Head And The Heart - Rivers And Roads
"Muistuttaa hyvistä hetkistä.”

10. Chet Faker - 1998
"Tekee keittokomerostakin tyylikkään berliiniläisen brunssikeitaan, kun kajauttaa tän biisin yksiön seinille.”

Lue lisää: Syke

Kommentit
 • Anssi Kelan lyriikka vakuutti ja liikutti

  Anssi Kela löysi vanhan menestysreseptin

  Tällä kertaa kokonaan kotimaisessa Levylautakunnassa oli mukana monen hittiartistin uutta tuotantoa. Uusia lauluja olivat kuuntelemassa Diandra, Samuli Laiho ja Pekka Laine. Äänestyksen tulos ja kommentit 1. Anssi Kela: Ilves 26 pistettä (Anssi Kela) Diandra: Ei tätä voinut ruveta analysoimaan, jäi vaan kuuntelemaan. Tarina vei heti mukanaan.

 • Kylie Minoguen kantrivalssi ja Maj Karman rokkileka

  Kylie Minoguen kantrivalssi Levylautakunnan voittaja

  Levylautakunnan arvioille alttiiksi valikoitui viikon uutuuksista mm. Australian lahja pop-maailmalle, tuore laulaja-lauluntekijä ja kotimainen rokkijyrä. Arvionsa antavat Ylen Juha-Pekka Sillanpää, Susanna Vainiola ja Jyrki Koskenseppä. Äänestyksen tulos ja kommentit 1.

 • Kolme sointua riittää tangokuninkaillekin

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela

  Tangokuninkaat Jukka Hallikainen ja Marko Maunuksela ovat yhdistäneet voimansa duoksi, joka alkaa keikkailla yhdessä ja levyjäkin on tekeillä. Levylautakunnassa Marko ja Jukka saavat arvioitavakseen viikon uutudet. Tämän duon täydentää trioksi toimittaja Maija Salminen. Pisteet ja kommentteja 1.