Hyppää pääsisältöön

Amateur Tour -looks 2014

Ratsastustakin etuosa ja kypärä
Ratsastustakin etuosa ja kypärä Kuva: Emmi Kähkönen amateur tour -looks 2014

Amateur Tour on kilpailu amatööriratsastajille ja finalistit pääsevät kilpailemaan Helsinki International UB Horse Show:hun. Tämä on varmasti jokaisen ratsastajan unelma, joten eihän kilpailuun vaatimattomissa varusteissa kannata lähteä. Pysäytimme kymmenen tyylikästä nuorta ratsastajaa ja kysyimme mitä he ovat valinneet kisa-asukseen ja miksi.

Yleisilmeestä voisi todeta, että tänä vuonna kilpailuareenat on vallannut tummansininen väri. Selvästi ratsastajat arvostavat mukavia ja käytännöllisiä kisavarusteita, joissa on hyvä ratsastaa.

Haastatellut ratsastajat suosivat ostopaikkoina ratsastustarvikeliikkeitä ja kilpailupaikkojen myyntipisteitä, koska vaatteita täytyy pystyä kokeilemaan. Asiantuntevaa apua saa heidän mukaansa erityisesti pienemmistä liikkeistä. Vaikka kisavarusteet ovat kalliita, niin laadukkaisiin ja hyviin varusteisiin kannattaa sijoittaa, mutta ei tuhlata.

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.