Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Samae Koskisen kappaleesta Perilliset?

Kuka? Samae Koskinen: Perilliset

Mitä? Rytmibarometri-viikko startataan kotimaisella musiikilla, kun päästään kuuntelemaan Samae Koskisen uusi kappale nimeltään Perilliset. Kappale on ensimmäinen sinkku ensi keväänä julkaistavalta viidenneltä studioalbumilta. Koskinen on itse sanoittanut, säveltänyt, sovittanut ja tuottanut kappaleen. Kappale käytiin säveltämässä Jenkeissä, Teksasin osavaltiossa Austinin kaupungissa, jossa 12 tuntia päivässä paahtava aurinko ja kylmä meksikolainen olut kirvoittivat kappaleen aurinkoisen ja railakkaan kitarariffin. Sanoitukset on taas tehty Suomessa, jotta kappaleeseen saataisiin sopiva vastavoima iloiselle meiningille. Peukuta ja kommentoi kappaletta klo. 16.00 mennessä!

Hä? Ruokaa rakastava Samae Koskinen tullaan näkemään YLE Teemalta ensi keväänä tulevanRuoka-Suomi -ohjelman juontajana. Kahdeksanosainen sarja käsittelee suomalaisen ruokakulttuurin historiaa.