Hyppää pääsisältöön

Pahan vanki

Pahan vanki, David Tennant, Yle TV1
David Tennant esittää taitavaa asianajajaa Will Burtonia, joka joutuu silmätysten äärimmäisen pahuuden kanssa. Pahan vanki, David Tennant, Yle TV1 david tennant

TV1 sunnuntaisin 24.4. - 8.5.2016 n. klo 22.40 - 23.40, uusinta maanantaisin n. klo 23.25
Yle Areenassa 14 päivää

Brittitrilleri Pahan vanki (12) pohtii, ansaitseeko jokainen syytetty saada oikeutta, vaikka olisi syyllistynyt äärimmäisiin tekoihin.

Entä kun taitava manipuloija tekee uusia hirmutekoja joutumatta edesvastuuseen?

Kolmiosaisen sarjan päähenkilö on taitava puolustusasianajaja Will Burton. Roolissa nähdään suosittu brittinäyttelijä David Tennant.

Voitosta voittoon

Will Burton ei ole hävinnyt juttuaan kertaakaan. Ammattipiireissä arvostetun miehen nousu asianajajien eliittiin on loppusilausta vailla.

Burtonin mukaan päämiehestä ei ole pakko pitää, mutta silti on oltava valmis panemaan itsensä likoon hänen hyväkseen. Joskus sekään ei riitä.

Brittitrilleri pohtii, ansaitseeko jokainen syytetty saada oikeutta, vaikka olisi syyllistynyt hirviömäisiin tekoihin.
Brittitrilleri pohtii, ansaitseeko jokainen syytetty saada oikeutta, vaikka olisi syyllistynyt hirviömäisiin tekoihin. yle tv1

Vastassa pahuus

Burton joutuu kohtaamaan äärimmäisen pahuuden. Kuinka toimia, jos juttu sotii vastoin omaa oikeustajua, ja kollega joutuu toimimaan kollegaa vastaan.

Kuinka pitkälle lain kirjaimen läpikotaisin tunteva, nurkkaan ahdistettu ihminen on valmis menemään saadakseen moraalista oikeutta, jos laki ei sitä pysty hänelle suomaan.

Päärooleissa nähdään Toby Kebbell, Sophie Okonedo, Ashley Jensen, Jeany Spark, Tony Gardner ja Roxanne Gregory.

The Escape Artist. Käsikirjoitus: David Wolstencroft. Ohjaus: Brian Welsh. Tuotanto: BBC, Endor Productions, Britannia 2013. Sarja on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2014.

Kommentit