Hyppää pääsisältöön

Parhaimmat 15 sekunnin musiikkivideot – tekijät kuulevat Isac Elliotin uutuuslevyn ensimmäisinä

YleX:n Isac Elliot -kilpailu on päättynyt ja viisi parasta videontekijää on valittu voittajiksi.

Isac Elliot

Instagram täyttyi erilaisista 15 sekunnin musiikkivideoista, joita Isac Elliotin fanit olivat tehneet Tired of Missing You -uutuussinglen tahtiin. Samalla musiikkivideot osallistuivat YleX:n ja Sony Music Finlandin kilpailuun, jonka päävoittona on päästä kuuntelemaan Follow Me -albumia ennen muuta maailmaa.

Videot julkaistiin #FollowMeIHeardItFirst-tunnisteella, joka oli käytössä myös samaan Ruotsissa ja Norjassa käytävissä kilpailuissa. Kaiken kaikkiaan tunnisteella tuli satoja kilpailutöitä, joista YleX:n videokilpailuun osallistui noin puolet.

Katso alta YleX-raadin valitsemat viisi voittajavideota, joiden tekijät pääsevät Helsinkiin kuuntelemaan uutta albumia kavereidensa kanssa. Lisäksi voittajat saavat YleX-tuotteita.

1. aliisa16

2. isacweloveyouu

3. anniemiliaaa

4. nellatiainen

5. w33ra