Hyppää pääsisältöön

Louis Theroux: Villit lemmikit ja kolme uutta dokumenttia

Dokumentaristi Louis Theroux
Dokumentaristi Louis Theroux Kuva: Yle/BBC louis theroux

Brittitoimittaja Louis Theroux on ollut jo pitkään käsite. Räväköiden ja ristiriitaisten aiheiden kimppuun näennäisen viattomasti, mutta tosiasiassa hain ahnaudella ja terävyydellä hyökkäävä gonzoässä on kerännyt vankan ystäväjoukon myös Suomessa. Kakkosella nähdään nyt kolme uutta, Los Angelesiin sijoittuvaa dokumenttia, jotka saivat BBC-ensiesityksensä tänä keväänä. Sarjan aloittaa uusinta Villit lemmikit vuodelta 2012.

Theroux ja villit lemmikit

TV2 keskiviikko 29.10. klo 22.05, dokumentti katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

(Louis Theroux: Beware of the Tiger). Louis Theroux tutustuu USA:ssa ihmisiin, joille tavalliset lemmikkieläimet eivät riitä. Miksi joku haluaa jakaa kotinsa kymmenien simpanssien tai hengenvaarallisten kissapetojen kanssa? Ensiesitys Kakkosella 16.5.2012.

Theroux ja katukoirat

TV2 keskiviikko 5.11. klo 22.05, dokumentti katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

(Louis Theroux: LA Stories: City of Dogs). Los Angelesissa vaarallisen näköinen taistelukoira on statussymboli ja tarjoaa turvaa. Koirat opetetaan tarkoituksella käyttäytymään aggressiivisesti. Kun omistajat eivät pärjääkään koiriensa kanssa, ne hylätään.

Dokumentaristi Louis Theroux
Kolmiosainen LA Stories on Louis Therouxin viimeisin dokumenttisarja Dokumentaristi Louis Theroux Kuva: Yle/BBC louis theroux

Theroux ja seksirikolliset

TV2 keskiviikko 12.11. klo 22.05, dokumentti katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

(Louis Theroux: LA Stories: Sex Offenders). USA:ssa seksirikolliset elävät tiukan valvonnan alla myös vankilan jälkeen. Heidän nimensä ja osoitteensa löytyvät julkisesta rekisteristä. Louis Theroux selvittää, minkälaisia lieveilmiöitä systeemi aiheuttaa.

Theroux ja kuolemansairaat

TV2 keskiviikko 19.11. klo 22.05, dokumentti katsottavana Yle Areenassa viikon ajan.

(Louis Theroux: LA Stories: Edge of Life). USA:n maksullinen terveydenhuoltojärjestelmä antaa potilaalle vallan päättää omasta hoidostaan. Moni vakavasti sairas jatkaa rankkoja hoitoja, vaikka toivoa ei ole, ja jopa nopeuttaa siten kuolemaansa.

Kommentit

Yle TV2