Hyppää pääsisältöön

Rölli: Kummitusten linna

Kun Aluestudio lähetti vuoden 1988 maaliskuussa iltapäiväohjelmaa Vaasasta, vieraili ohjelmassa studiovieraana myös koko kansan Rölli-peikko. Asianmukaisen henkilöhaastattelun lisäksi Rölli esitti karmivan kappaleen debyyttialbumiltaan.

Kummitusten linna julkaistiin vuonna 1986 Röllin (Allu Tuppurainen) ensimmäisellä laulukokoelmalevyllä Röllin laulut 1. Suuri osa levylle äänitetyistä kappaleista oli kuultu Röllin televisiosarjassa.

Aluestudion keskustelussa Röllin esitteli, haastatteli ja lopulta myös säesti Heikki Hissa. Toimittaja Hissa tiedusteli Röllin tulevaisuudensuunnitelmista. Peikko kun oli vastikään lanseerannut Vaasan kaupunginteatteriin näytelmän, joka oli ennakkomyyty loppuun jo puoleksi vuodeksi eteenpäin. Lisäksi Rölli oli palkittu kultalevyllä ja kolmella kultakasetilla, joten myös peikon lauluharrastusta sivuttiin keskustelussa.

Itse musiikkiesityksessä Kummitusten linnan karmivuutta tehostettiin musiikkivideomaisilla erikoistehosteilla.

Teksti: Ville Matilainen

Kommentit