Hyppää pääsisältöön

Kulttiohjaajat kiinnittivät uutukaiseensa Scarlett Johanssonin ja George Clooneyn

1950-luvun Hollywoodin tähtikulttuuriin pureutuva komedia saa ensi-iltansa vuonna 2016.

Scarlett Johansson punaisella matolla Briteissä Kapteeni Amerikan ensi-illassa. // Kuva: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Oscar-palkitut elokuvantekijät, Joel ja Ethan Coen, ovat kiinnittäneet tulevaan komediaelokuvaansa useita nimekkäitä Hollywood-näyttelijöitä. Reutersin mukaan Hail, Caesar! -nimisen komedian isoimmissa rooleissa näyttelevät Scarlett Johansson, George Cloooney ja Channing Tatum. Muita ruudulla vilahtavia näyttelijöitä ovat Josh Brolin, Ralph Fiennes, Tilda Swinton ja Jonah Hill.

Hail Caesar! julkaistaan vuoden 2016 helmikuussa ja siinä seurataan elokuvastudion arkea 1950-luvun Hollywoodissa. Tapahtumia tarkkaillaan elokuvatähtien mainetta kaikin keinoin suojelevan fikserin näkökulmasta.

Coenin veljekset on aiemmin palkittu Oscareilla Fargo- sekä No Country for Old Men -elokuvista.

1950-luvun Hollywoodin tähtikulttuuriin pureutuva komedia saa ensi-iltansa vuonna 2016.

Lähteet: Reuters