Hyppää pääsisältöön

Sami Yaffa – Soundtracker

Sami Yaffa ohjelmassa Sami Yaffa - Sound Tracker
Sami Yaffa ohjelmassa Sami Yaffa - Sound Tracker sami yaffa

Sami Yaffan luotsaama kehuttu musiikkisarja vie niin Samin kuin katsojatkin ympäri maailmaa löytyvän musiikin pyörteisiin. Sound Tracker on löytöretki kulttuureihin, joissa musiikki on muutakin kuin kulutushyödyke.

Torstaina 1.1. klo 10.00 alkaen.

Sami Yaffa - Sound Tracker on matkaohjelma, joka lähestyy kohteitaan musiikin näkökulmasta. Sarja on löytöretki kulttuureihin, joissa musiikki on muutakin kuin kulutushyödyke. Matkanjohtajana toimii elämää nähnyt musiikillinen nomadi Sami Yaffa, joka on aina valmis oppimaan lisää.

Pitkän linjan musiikkikulkuri Sami Yaffa on urallaan nähnyt muusikon ammatin kaikki puolet. Hän on soittanut kaduilla pikkuhilun kiilto silmissään ja nostanut huippupalkkaa areenakiertueilta. Musiikki on kuitenkin aina ollut Samille enemmän kuin toimeentulon lähde - se on intohimo.

Jakso 1: New York, Yhdysvallat
Jakso 2: Romanimusiikki, Serbia
Jakso 3: Pernambuco, Brasilia
Jakso 4: Tango, Argentiina ja Uruguay
Jakso 5: Flamenco, Espanja
Jakso 6: Etiopia
Jakso 7: Americana, Yhdysvallat, Osa I
Jakso 8: Americana, Yhdysvallat, Osa II

Lahjapaketit 2014

Kommentit

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa