Hyppää pääsisältöön

21.11. Astu laivaan, eikun poprakettiin!

Olli Helenius, Ilpo Kaikkonen, Suvi Isotalo ja Pauliina Kokkonen Tartu Mikkiin -ohjelmassa 21.11.2014
Olli Helenius, Ilpo Kaikkonen, Suvi Isotalo ja Pauliina Kokkonen Tartu Mikkiin -ohjelmassa 21.11.2014 Kuva: Yle pauliina kokkonen

Tartu Mikkiin on minitauolla 7.11. ja 14.11., mutta sitten jatketaan vauhdikkaasti! Perjantaina 21.11. matkataan musiikkikuuhun taitavien lauluastronauttien johdolla.

Tartu Mikkiin kello 21
Ilpo Kaikkonen jäi mieleen Idols-kisasta, mutta sen jälkeen mies onkin ehtinyt moneen mukaan. Hänen parikseen saapuu omannäköistä ja elämänmakuista musiikkia loihtiva Olli Helenius. Näyttämömusiikkiakin säveltänyt Suvi Isotalo on julkaissut omaa musiikkiaan useamman albumin verran, ja kasarivaikutteet ovat matkan varrella nousseet pintaan. Pauliina Kokkosen ääntä puolestaan on kuultu niin lauluyhtyepiireissä kuin popringeissäkin. SMG:n stemmamestari tekee tätä nykyä myös omaa musiikkiaan.

Illan hämyssä popraketin kyydissä arvaillaan ja tulkitaan tuttuja radioralleja. Valikoimassa on vallan hauskoja vetoja sekä varsin letkeää poljentaa sekä suomeksi että englanniksi. Vähän räväkämpääkin riffiä on tilauksessa, bändistagella kitaristi Sakukin saa vetää kitarasta oikein kunnon säröt kehiin. Yleisö on antaumuksella mukana tällä musalennolla. Komentokeskuksessa päivystää tietenkin Sami Hintsanen.

Tartu Mikkiin Jatkot kello 22.05
Tunnelmaa, tunnelmaa! Illan artistivieraat Ilpo Kaikkonen, Olli Helenius, Suvi Isotalo ja Pauliina Kokkonen esittävät mielimusiikkiaan. Eeva Kontu kaivaa melodikan haikeine soundeineen ja sitten fiilistellään. Mutta eipä kauaa, kun Saku laittaa taas säröt kehiin, ja uusi vaihde vie meidät toisiin sfääreihin.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.