Hyppää pääsisältöön

Jonne Aaron antoi lupauksen, jota katuu

Laulaja Jonne Aaron teki varomattoman lupauksen ja saattaa nyt joutua luopumaan rakastamistaan viiksistä. Artisti vihjailee samalla Negative-ajalta tuttujen kajaalirajausten paluusta.

Jonne Aaron katuu lupaustaan. // Kuva: Warner Music

Laulaja Jonne Aaron muutti muutama vuosi sitten musiikkityylin mukana myös ulkoista olemustaan. Artisti kasvatti viikset ja jätti kajaalin meikkipussiin. Haastattelussa päässyt lipsahdus uhkaa nyt kuitenkin Jonne Aaronille tärkeitä viiksiä.

- Jos äänestätte biisini Yksin YleX Himotuimmat -listan ykköseksi, lupaan ajaa viikseni. Älkää äänestäkö, älkää jumalauta äänestäkö!

Harkitsematon lupaus syntyi hetken mielijohteesta. Jos kappale äänestetään ykköseksi, rokkari joutuu viettämäänmovemberin eli virallisen viiksikuukauden viiksettä.

Negative-yhtyeestä tuttu laulaja julkaisi 31. lokakuuta uuden sooloalbumin Risteyksissä. Levy palaa soundillisesti rockimpaan suuntaan, kun taas artistin edellinen albumi _Onnen vuodet _nojasi vahvasti iskelmään. Musiikkityylin päivityksen myötä myös Jonne Aaronin ulkoinen olemus saattaa muuttua.

Esikuvana kapteeni Jack Sparrow

Jonne Aaron ja Sofia Thurén

Negative-yhtyeen keulahahmona Jonne Aaronin tyyli oli rockimpi ja siihen kuului muun muassa tummat silmämeikit. Artisti vihjailee kajaalirajausten paluusta.

- Ei sitä ikinä tiedä, koska ne tekee come backin. Ei tiikeri pääse raidoistaan. En ole kokeillut, miten ne toimivat viiksien kanssa.

Jonne Aaron kokee sielujen sympatiaa Johnny Deppin esittämän kapteeni Jack Sparrown kanssa. Takin lisäksi merirosvomaista tyyliä on lainattu asenteeseen.

- Se oli perusajatus, kun Negativen kanssa joskus lähdettiin. Että mennään kylästä kylään ja varastetaan kaikki tytöt.