Hyppää pääsisältöön

Jarkko Vento, ensihoitaja

Jarkko eli Lauri Tilkanen
Jarkko eli Lauri Tilkanen Syke (tv-sarja)

JARKKO VENTO, 31, oli ambulanssin ensihoitaja, joka oli nähnyt ammatissaan paljon, mutta hänellä oli tallella vahva usko ihmisen hyvyyteen.

Jarkko oli kotoisin pieneltä paikkakunnalta. Hänellä oli vankat perusarvot ja läheiset välit perheeseensä, joka on melko uskonnollinen. Jarkko iski silmänsä kauniiseen Iirikseen aavistamatta, kuinka erilaisista taustoista tämä tulivat.

Jarkko (Lauri Tilkanen) ja Iiris (Iina Kuustonen)
Jarkko (Lauri Tilkanen) ja Iiris (Iina Kuustonen) Kuva: Rajoitettu k sairaalasarjat

Jarkon vilpittömyys vetosi Iirikseen, jolla ei ollut kokemusta aidosti välittävistä miehistä. Lopulta Jarkko sai kuin saikin kovapintaisen Iiriksen luottamaan itseensä ja he seurustelivat pitkään. Suhde kuitenkin kariutui, kun Jarkolle selvisi Iiriksen menneisyys prostituution parissa. Jarkko otti lopputilin ja palasi kotikonnuilleen Riihimäelle tekemään työtä pienemmässä ensihoitoyksikössä.

Traumapolin pidetty ensihoitaja Jarkko menehtyi traagisesti työtapaturmassa jättäen kollegat ja omaiset suureen suruun.

Kommentit